Jeg elsker smykker og jeg kan faktisk ikke få nok af at købe nye smykker.
Følelsen af guld eller sølv på min hud er helt fantastisk og jeg elsker hvordan smykker kan pifte ethvert outfit op. Og der findes smykker til enhver anledning. Hvad enten du skal til stor fest eller du bare skal på arbejde.

Mit yndlingssmykke er min vielsesring. Min mand valgte den for mig og gav mig den, da han friede til mig. Den er lavet i hvidguld og er besat med diamanter. Jeg synes personligt, at den er meget tidsløs og den kan bruges til alt. Min mand gjorde det ret godt, da han valgte den. Jeg havde aldrig troet, at han ville kunne vælge sådan en flot ring.

Men den var også dyr og derfor holdte vi os til en enkelt vielsesring og brugte altså ikke brug af forlovelsesringe. Jeg ville hellere have, at vi brugte lidt ekstra penge på vielsesringen i stedet for at købe en billigere forlovelsesring og en billigere vielsesring.

For kvalitet koster penge, og en vielsesring skulle jo gerne holde resten af livet hvis alt går vel. Så selvom vi brugte mange penge på vores vielsesringe, ser vi det som en slags investering. En investering i vores kærlighed til hinanden for at sige det rigtig romantisk.

Så hvis der er nogle af jer læsere der skal giftes, så er mit råd til jer at bruge lidt flere penge på jeres vielsesring, for I skal gå med den hver dag resten af jeres liv, og så er det altså en god idé at man har købt noget, som man er glad for og noget som man ved, kan holde i mange, mange år.
Der kan ikke sættes en pris på kærlighed, men det kan der med vielsesringe og dem er det en god idé at bruge lidt flere penge på end man egentlig ville.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *