Kvinder har det bare med tasker og sko. De kan slet ikke få nok af det. Sådan har det altid været og sådan vil det med garanti forblive. Mænd kan ligeså godt opgive den kamp der. Det eneste de kan gøre er at forsøge at begrænse deres kvinder i overforbrug. Så må argumentet være at der skal få, men gode.

Hvad skal mændene gøre ved sine kvinder

Tja man er jo sammen på godt og ondt og man accepterer hinanden i et gensidigt forhold, hvor der skal være plads til begges ønsker og behov. Så må man få lidt og så må man give og nogen gange gå på kompromis og tale fornuftigt om tingene til man når et resultat, begge er tilfredse med. Det kan jo så være at kvinderne må begrænse deres mængde, men så skal det også være tasker af god kvalitet og som har en standard lidt over gennemsnittet. Mænd må altså være med til at spendere til at kvinderne, har nogle ordentlige og velholdte tasker. Det er især håndtasker, som kvinder har en forkærlighed for. På den måde, får kvinder også mulighed for at opleve noget luksus der behager den kvindelige og feminine type. Så må mænd have lov at se fodbold om søndagen med fødderne oppe på sofabordet eller tage ud at spille pool lørdag aften med drengene.

Taskerne har en høj statusværdi og det skal ikke blot være de billige, der skal være stil og kvalitet over det. Det må man respektere. Kvalitet koster penge, men til gengæld må kvinderne så begrænse sig, så det ikke bliver et uset højt forbrug. Følelsen af at have ting, der er bedre end gennemsnittet kan være rigtig stor og give et større selvværd. Det kan godt betale sig på den lange bane. Derudover får man et produkt, der ligesom ens kvinde er noget ekstraordinært.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *