Jeg er simpelthen nødt til at dele dette med mine læsere. For nyligt smadrede jeg sparegrisen og købte en vinterjakke, som de fleste vil stå og savle over: en Canada Goose med gåsedun og hele molevitten! Jakken er gennemført på alle leder og kanter, og jeg kan ikke finde nogen anden oplevelse i andre frakker i denne kolde tid.

Den er varm, behagelig og giver bare fornemmelse af at være uovervindelig uanset temperatur eller noget andet.

Nu sidder I måske så og tænker: er dette kun en anmeldelse af en fed vinterjakke? Nej, tværtimod. Du tænker nok også – både efter min ros af jakken og hvis du har set visse personer gå med den i dit eget liv – hvordan man får råd til sådan et stykke kvalitetstøj? Og det er lige netop det, jeg ønsker at besvare.

Du kan bare låne de omtrent 5000 kr., som en Canada Goose står i. Der findes forskellige mikrolån på monsar.com, som er nyttige til formålet. Når man låner beløb i så små mængder er der aldrig nogen problemer med renten og dermed heller ikke tilbagebetaling. Det siger jeg ud fra min professionelle erfaring med finanser.

Vinterjakken kan købes på canada-goose.com og jeg anbefaler kraftigt, at du ikke køber på diverse fup-sider, hvor priserne er i bund. Tit er jakkerne kopier og ikke i nærheden af den kvalitet, som en ægte udgave har. Således er det altså bedre at betale lidt ekstra og så få noget ordentligt.

Sandheden er, at det i det lange løb altid betaler sig at købe noget ordentligt og handle hos autoriserede forhandlere. I denne sammenhæng gælder det både for lånevirksomheder eller tøjforhandlere. Det handler om kvalitet, som tit hænger sammen pris. Vælger man et kvalitetslån, får man tit også kvalitetsprodukter. Tingene hænger sammen.

Kvalitetslån og kvalitetsjakker har det til fælles, at de begge er trofaste og hårdføre overfor hverdagens udfordringer. Det er noget, som jeg sætter stor pris på som privatperson og professionel. Mit budskab er derfor, at du bør investere i en Canada Goose-vinterjakke og låne til den, hvis det kniber med pengene til den.

God vind med indkøbene og husk nu, at januarudsalget er en gylden mulighed for måske at slå til hurtigt og få en billigere pris!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *