For de fleste unge studerende starter studiet op igen midt på året. Der er dog også visse andre uddannelser, der optager nye studerende hver halvår, hvorfor studiestart i stedet flyttes til omkring februar. Dette betyder en masse nye oplevelser for en masse mennesker, men det betyder samtidigt også, at der er en del nye omkostninger forbundet med denne ny start på studielivet. Der skal købes mange nye ting, og for de flestes vedkommende er der også en introtur, hvor man som studiekammerater skal socialiseres og blive tætte i en vis fart. Jeg vil i dette indlæg fokusere på de omkostningsfulde ting i forbindelse med studiestart.

Lån 5000 til et nyt sted at bo og opstartsturen på din nye uddannelse

Alle skal have et sted at bo. Nogle nye studerende vælger at blive boende hjemme hos sine forældre det første stykke tid, såfremt uddannelsesinstitutionen ligger tæt på forældrenes bopæl. Andre har måske ikke lyst til dette eller er tvunget til at flytte, f.eks. hvis uddannelsesinstitutionen ligger langt væk fra éns vante rammer. Hvis det sidstnævnte er tilfældet, så kan det hurtigt blive en omkostningsfuld affære at flytte hjemmefra. Man skal både betale depositum til en ny lejlighed formentlig, købe ting og sager til sit nye hjem og flere andre udgifter.

Derfor kan et lån på 5000 hjælpe dig godt fra start i din nye tilværelse. De 5000 kan eksempelvis bruges som tilskud til et depositum, eller man kan bruge pengene til at købe møbler for. Der er mange muligheder, i forhold til hvad pengene kan bruges til, simpelthen fordi der er så mange små og store udgifter forbundet med at flytte hjemmefra. Derfor kan det være en rigtig god idé, at låne omkring 5000 til at flyve fra reden, hvis dine forældre ikke har råd til at hjælpe dig med de økonomiske formaliteter.

Et andet eksempel på en udgift er ligeledes opstarten på din nye uddannelse, som for de fleste nye studerende i dag indebærer, at man inviteres med en på såkaldt ”rustur”, som er en form for lejrtur, hvor det er meningen, at man hurtigst muligt socialiseres med sine nye studiekammerater, hvorfor disse introture normalt varer et par dage, hvor man er sammen konstant med sine kammerater og laver en masse fysiske aktiviteter, hvor man bliver ”tvunget” til at samarbejde. Denne tur skal dog finansieres af egen lomme, og kan hurtigt koste et par hundrede kroner, så det er blot en ekstra udgift at være opmærksom på – denne kunne man også bruge nogle af de 5000 fra sit lån på.

Lån 5000 til studiebøger

Som ny studerende på en længerevarende videregående uddannelse som f.eks. universitetet skal man nok lige vænne sig til det faktum, at man fru nu af og til uddannelsens afslutning selv skal købe alle sine bøger til de forskellige bøger. Og disse er ikke just billige; hvert halvår er det meget normalt, at man skal bruge omkring 2-3000 kroner på nye bøger, når hvert nyt semester starter. Er du derfor ikke ny studerende, kan du alligevel også få gavn af et lån til 5000, da en månedlig SU-ydelse tit ikke er tilstrækkeligt, når man også skal spare op til bøger ved siden af studiet.

Mange vil nok postulere, at man i stedet for et lån blot kan gå ud og få sig et fritidsjob, og derved spare op til bøger. Men praktisk set forholder det sig bare således, at et studie for det første er et fuldtidsjob for de fleste mennesker, og for det andet er det ikke ligefrem nemt at finde fritidsjobs i dag, eftersom landet stadig er såret efter Finanskrisens indtog i 2008. Mange kan, selvom de gerne vil, simpelthen ikke finde et fritidsjob, og i så fald bliver det hurtigt besværligt at få økonomien til at hænge sammen. Derfor anbefaler jeg, for dem som ikke har job, at tage et lån på 5000 kroner.

Alt i alt kan det i det hele taget ikke gentages for mange gange, hvor brugbare disse lån til 5000 viser sig at være. Mit råd er i den forbindelse helt klart, at man låner sine 5000 via en internetudbyder, og ikke i sin bank. Dette mener jeg ud fra argumentet om, at fordi det for det første går meget hurtigere med et online lån, og at du ligeledes kan bruge dette efter eget ønske. Din bank vil formentlig ikke låne dig så småt et beløb ad gangen, og der er vel ingen grund til, at låne flere penge end man reelt har brug for? Kom i gang og ansøg i dag, så har du pengene på kontoen i morgen!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *