Jeg tror, at jeg taler på rigtig mange menneskers vegne, når jeg siger, at os husejere altid har et eller andet, som vi gerne vi vil have renoveret eller moderniseret ved vores hus. Det er imidlertid tit en dyr affære at få renoveret bare et enkelt værelse i et hus – og endnu dyrere hvis det er flere rum, der er tale om. Materialer og håndværkerregninger kan hurtigt løbe op i mange tusinde kroner, men i denne forbindelse er det, at jeg har et forslag til, hvordan den økonomiske del af en renovering kan løses, hvilket jeg vil komme nærmere ind på i dette indlæg.

Et stort forbrugslån kan være løsningen på dit renovationsproblem

En af grundene til, at det kan blive dyrt at renovere dit hus er ikke mindst, at der altid er mange forskellige præferencer, og specielt hvis man har børn, kan det blive endnu dyrere, da børneværelser altid skal være i orden fra top til to, og de fleste forældre vil heller ikke have, at man går ned på udstyret til sine børns værelser. Udover dette er det som jeg allerede har nævnt, forbundet med store omkostninger i både håndværkerregninger og materialer til en renovering af et hus. Dette bringer mig for resten videre til det egentlige, som indlægget her skal handle om, hvilket netop er finansieringen af en renovation af dit hus.

For hvis det nemlig forholder sig således, at du inderligt gerne vil have penge til at renovere dit hus for, eller måske bare et enkelt værelse til dit kommende barn eksempelvis, men ganske enkelt ikke har økonomien til det i øjeblikket, så kan et forbrugslån af en hvis størrelse være en rigtig god idé ifølge min mening. Forbrugslån er blot ikke bare forbrugslån, da der findes mange forskellige forbrugslån, ligesom der også findes flere forskellige steder (altså udbydere), hvor forbrugslån tilbydes. Et eksempel på to vidt forskellige udbydere af forbrugslån er de traditionelle banker mod de online udbydere på internettet. En online udbyder er en ligeså sikker udlåner som banken, men den agerer på et andet grundlag og ud fra en anden filosofi end de almindelige banker gør.

Hos de online udbydere låner du ikke via en bank eller et pengeinstitut, men via en kreditor på internettet, og du ansøger ligeledes om et givent lån via internettet. Jeg vil på det kraftigste anbefale, at du benytter dig af sidstnævnte udbydermulighed, fordi det for det første er meget nemmere at få et lån bevilliget hos denne part. Det hænger således sammen med, at især bankerne har været meget ramt af de senere års finanskrise, og derved er meget påpasselige med at låne penge ud. Det er simpelthen blevet ufatteligt svært at få bevilliget et lån, medmindre man ejer en mindre formue. Og en renovering af et hus vil ifølge mine erfaringer ikke stå højt på listen hos bankmanden over lån/grunde, der bør godkendes.

Større chance for lånebevilling og mere frihed med et online forbrugslån

Ikke nok med, at din chance/sandsynlighed for at få bevilliget et lån hos en online udbyder end i banken, så er der også en del mere frihed forbundet med et online lån. Denne frihed udfolder sig eksempelvis i, at du kan bruge dit lånte beløb til fuldstændig det, som ud selv vil. Der er ingen, der snager i, hvad du skal med dit lån (som banken f.eks. spørger ind til), hvilket betyder, at du selv kan vælge, om lånet skal bruges til en renovation af huset eller noget helt andet. Det er helt og holdent dit valg, hvilket også i mine øjne giver dig en stor diskretion, når du ansøger om lån.

En anden bonus ved online forbrugslån, som du heller ikke kan få i banken, findes ligeledes i, at du ikke skal stille nogen former for sikkerhed for lånet, hvilket vil sige, at uanset hvor meget du ejer eller ikke ejer, så vil du aldrig nogensinde skulle give afkald på dette, for at blive godkendt som låner – heler ikke, hvis du ikke kan betale lånet tilbage! En sidste, men også meget vigtig fordel ved et online forbrugslån er derudover, at det ingen tid tager hverken at ansøge eller få et lån bevilliget hos en online udbyder. Da du ansøger på internettet, kan hele låneprocessen ordnes på under 30 minutter. Så snart du har sendt din ansøgning af sted, bliver du hurtigst muligt kontaktet af udbyderen med svar på din ansøgning – oftest inden for et par timer efter, at du har ansøgt. Det hele er nemt, sikkert og understreger i virkeligheden blot, at online forbrugslån er meget bedre, når du skal have renoveret dit hus eller et værelse i dette.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *