Brilleforhandlere vil gerne sælge solbriller sammen med briller. Hvis man alligevel er hos optiker efter at købe nye briller, giver det også god mening at man tager imod et godt tilbud eller bare vælger at købe solbriller med i prisen. Solbriller med samme styrke som i dine briller, betyder at når solen skinner kan du blot skifte dine briller ud med solbriller og så kan du stadig se ligeså godt. Du kan stadig køre bil og gøre alle de ting, hvor briller normalt er afgørende for at du kan fungere. Ved at have solbriller kan du måske endda opretholde god stil eller gøre din stil endnu federe. Solbriller har som regel god stil sammenlignet med almindelige briller. Du kan ligeså godt slå to fluer med et smæk og få begge dele samtidig. Det er dumt at vente et år med at få solbriller f.eks., så sker der bare det at dit syn har ændret sig en smule og så har du ikke samme styrke i dine briller, som i dine solbriller. Det vil betyde, at der vil gå tid hver gang du tager solbriller på ind til du har vænnet dig til den styrke der er i dem, sammenlignet med den styrke der er i dine almindelige briller.

Briller størstedel af tiden

Det meste af tiden, har du også dine almindelige briller på. Men lige i de måneder, hvor solen er skarp, temperaturerne er lune, så er det rart at have solbriller som supplement til de almindelige briller. Der er en naturlig sammenhæng i at briller og solbriller købes samtidig. Brillerne er klart det som bliver brugt mest, men i sommermånederne, er det fint at kunne skifte ud med solbriller og det er et fint afbræk fra de almindelige briller

Tillid til forhandler

Hvis du kan finde en forhandler du har tillid til, hvor du synes, at ekspedienterne er rimelige og du har mulighed for at opbygge tillid og troværdighed til, vil det være en optiker der er noget for dig. Der er mange forskellige optikere og mange forskellige oplevelser man kan få der. De kører også tit tilbud, hver for sig og de ligner ikke så tit hinanden de tilbud man får hos forskellige optikere, så det bør også spille ind hos dig som forbruger. Det er din opgave at lave arbejdet og undersøge, hvor den samlede pakke er bedst. Jeg anbefaler at man køber både briller og solbriller sammen, så de kan supplerer hinanden og have samme styrke, så man får den bedste helhed.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *