I en udgave af Børsens netavis læste jeg forleden en artikel, der gik under overskriften: ”Kongen af Cabriolet”. Her kunne man læse, at Bentleys nye cabriolet var den ukronede konge af alle de cabrioleter, som er på markedet i øjeblikket. Bilen, der da også rummer hele 625 hestekræfter, koster dog en hel del, som mange danskere ikke har råd til. Du kan til information læse artiklen via dette link: http://pleasure.borsen.dk/bilen/artikel/1/257393/kongen_af_cabriolet.html. Jeg har i denne artikel sat mig for, at oplyse dig om, hvordan du kan få råd til en bil, der er åben og dermed cabriolet.

Ikke Bentley-cabrioleter

Det er selvfølgelig ikke alle danskere, der har råd til en Bentley-cabriolet, som den jeg linkede til i indledningen. Tværtimod. Det er nok nærmere kun et udvalgt mindretal af millionærer/milliardærer, der nogensinde bliver i stand til at betale et køretøj som dette. Men heldigvis er der også andre alternativer, for hvem siger, at en cabriolet behøver være af mærket Bentley, før at sådan en kan være utrolig dejlig at eje? Ingen.

Derfor er der mange andre billigere alternativer, som flere danskere vil kunne finansiere. Mine umiddelbare bud er, at både Peugeot, Toyota og andre almindelige bilfabrikanter, leverer cabrioleter, som stadig vil få folk til at kigge efter dig, når du kommer susende forbi dem på en varm sommerdag. Personligt har jeg selv en cabriolet i en anstændig prisklasse, som jeg nyder godt af hver sommer, når vejret tillader en åben bil.

Lån til din nye cabriolet

Hvis du har et brændende ønske om, at købe en cabriolet, men alligevel ikke har råd til en i den fornuftige prisklasse, så har jeg også et råd til det. Metoden hedder et online lån, der kan give dig et ordentligt skud penge til, at kunne købe din drømmebil. Det gode ved et online lån er så vidt, at du både kan bruge pengene til lige, hvad du vil, samtidig med at du også har mulighed for, at få et lån med et stort lånebeløb, der kan komme helt op på 250-300.000 kroners klassen.

Alt i alt kan vi altså blot konkludere, at det er særdeles attraktivt at eje en cabriolet. Hvis man ikke har en økonomi, der umiddelbart lige kan finansiere købet af sådan en, kan man låne pengene til denne hos en online låneudbyder, der tager sine kunder seriøst og giver dem nogle gode lån.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *