Som mange ved er charterrejser gennem årene blevet dyrere og dyrere og skal du af sted fire personer i højsæsonen kan du hurtigt komme til at betale mere end 5000kr pr. person. Er man en person, der elsker at rejse kan dette hurtigt blive dyrt at holde interessen for at rejse ved lige.
Derfor er der mange der er begyndt at spekulere i at købe ferieboliger i udlandet, og det skal i sidste ende vise sig at være en god forretning i forhold til at bruge penge på charterrejser flere gange om året.

Du kan købe ferieboliger i forskellige prisklasser lige nøjagtigt som vi kender det fra boligmarkedet herhjemme. Eksempelvis kan du købe en ferielejlighed i Spanien for cirka 2 millioner. Så har du 70 kvadratmeter at boltre dig på, når du tager på ferie i det dejlige Spanien.
Du kan selvfølgelig også få både billigere og dyrere ferieboliger alt afhængigt af, hvad du søger. Et hus koster eksempelvis en del mere end en lejlighed og selvfølgelig har beliggenhed også en hel del at sige.

Og selvom 2 millioner måske kan lyde af meget, kan det vise sig at være en ganske fornuftig investering. For det første slipper du for at betale til dyre hoteller, når du er på ferie. Det eneste du skal sørge for er flybilletter. For det andet kan du muligvis tjene penge på ferieboligen ved et eventuelt salg. Så selvom et par millioner er mange penge her og nu, skal man tænke på det som en langsigtet investering. Og man skal ikke være bange, bare fordi boligen ligger i udlandet. I det store hele er det næsten som at købe fast ejendom herhjemme.

Mange lånudbydere er også meget positivt indstillet overfor kunder, der ønsker at investere i ferieboliger i udlandet, da også de har fået øjnene op for indtjeningsmulighederne for kunderne. Så du kan sagtens låne penge til en feriebolig i udlandet hvis du er en af de mange, der bruger en del penge på at rejse hvert år. Brug i stedet pengene på at invester i en skøn feriebolig i det varme udland.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *