Amerikansk fodbold har over de seneste år, opnået mere og mere anerkendelse og succes i Europa. Det er en sportsgren i konstant udvikling og det har europærerne efterhånden fået øjnene op for. Tv-stationerne viser det, selvom det for europærernes synspunkt afvikles på skæve tider af døgnet. Amerikanerne udnytter situationen og det gør de ved at årligt at lægge et par enkelte kampe på Wembley i London. De flytter simpelthen hele arrangementet til Europa og det gør at de europæiske beundrere af spillet, har mulighed for at opleve det på første række. Den mulighed bør du selvfølgelig benytte dig af.

Unik mulighed

En enestående chance er det for at komme til at opleve amerikansk fodbold, NFL i Europa. Der kræver ikke den samme ulejlighed, som det gør at tage til USA for at se det og prisen bliver også en helt anden. Nu kan det klares på en 2-dages tur eller en weekendtur til London. Transport til London er nemt og billigt. Det er altså en unik mulighed og det kan gøres billigere end hvis man skal til USA efter det. Det er luksus for alle.

Udviklingen i NFL er enorm og man kan efterhånden godt kalde det en sportsgren der hører hjemme over hele verden. Man forsøger at skabe klubber og rammer omkring dyrkningen af spillet i mindre lande, mindre samfund og med små nationale ligaer. Et forbrugslån kan realisere drømmen, enten som forkælelse til dig selv eller som forkælelse til manden i dit liv, der fortjener at opleve sporten på første række. Det er billigere end at tage til USA, men de samlede udgifter for turen, gør at et forbrugslån kan gøre at den bliver realiseret, eller giver bare en smule mere luksus på turen. Man er selv med til at skabe rammerne for, hvor speciel en oplevelse det skal være.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *