Det bedste klubfodbold findes ikke i Skandinavien, men derimod i England, Spanien, Italien, Tyskland og så er Frankrig kommet op, som den 5.bedste liga i Europa. De store oplevelser, fås på de største scener i Europa. Kulturerne er meget forskellige, afhængigt af, hvilket land man ser fodbold i. Spillestilen er ligeledes meget forskellig. Derfor kan en kombination af flere, være det helt rigtige for at få et bredt indblik i forskellige fodboldkulturer og forskellige storkampe på den største scene.

Oplevelser i flere lande på én tur

Det mest fantastiske man kunne forestille sig, var at tage afsted på en tur. Det kunne være af 4-5 dages varsel og indeholde storkampe i tre forskellige lande. Gennem flere år, har England og Spanien haft det bedste fodbold. Især i år er Tyskland kommet meget frem mod toppen på baggrund af store præstationer nationalt og især nationalt. Fransk fodbold har også gennem de sidste par år været igennem en periode med fremgang for klubfodbolden, hvor den derimod har stået mere stille i Italien, hvor der reelt set kun har været Juventus, der har kunne præstere på europæisk topniveau.

Skal man vælge en tur, som giver de største oplevelser rent fodboldmæssigt, så er Spanien og England til trods for andre landes fremgang, stadig det der kan anbefales allermest. Skal det kombineres med et tredje land, så vil det være enten en topkamp i Tyskland eller Frankrig. Der er også et kultur-aspekt, der måske kan være afgørende, for om det skal være det ene eller andet land. Lån til en tur ud i Europa og se fodbold på 1.klasse, kombiner det med at bo på 1.klasse og få et lille indblik i de forskellige landes kulturer, så den samlede pakke bliver en uforglemmelig tur med masser af oplevelser. Lån i dag og realiser dine drømme, når den nye sæson begynder efter sommerferien.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *