Luksus for alle forsøger over en bred kam at hjælpe til at alle mennesker kan opleve luksus. Der skal være plads til at alle kan opleve luksus i større eller mindre grad. Nogle mennesker har luksus og har kæmpet hårdt for at få det, andre kæmper for at få det. For nogle lykkes det og for andre har det længere udsigter. Her forsøger vi, at hjælpe folk til luksus på den korte bane. Vi tilbyder nemlig lån, der gør at folk kan købe luksus og få nogle gode ordninger på de afdrag de lån kræver. Det betyder, at man får penge overført, så man er i stand til at købe luksus ting eller tage på eksklusive rejser og så i stedet for at gå og vente på at pengene er sparet op, så låner man pengene hos os og afdrager dem gennem sin faste indkomst. Det er en model, der er i høj kurs og noget som alle kan overskue, da lånet bliver delt op i mange små stykker og ikke får nogen konsekvens for økonomien hos låntager på den længere bane. De færreste har råd til at betale store beløber kontant med kort varsel og derfor har vi denne mulighed for at hjælpe folk til et liv i luksus. Der er altid ting man ønsker forbedringer på, udviklingen gør, at man aldrig er tilfreds og hvis det skal være luksus for alle pengene tager det en årrække. Det kan heller ikke vi lave om på, men vi forsøger at hjælpe her og nu, når man finder investeringer nødvendigt for at opleve de forbedringer der bedst betegnes som luksus.

Man skal starte i det små

Alt i livet skal bygges op over tid og man kan ikke fra den ene dag til den anden, forvandle sine ting og sit univers til kun at indeholde luksus. Tingene bør tages i små bidder. Man skal passe på med ikke at have for mange jern i ilden eller at have gang i for mange ting på samme tid. Det drejer sig om, at man over tid, får skiftet nogle af sine ting ud, med nyere produkter, der er bedre og dyrere. Man kan med fordel sætte sig ned og skrive en prioriteret rækkefølge på de ting man ønsker at forbedre. Hvis man bor flere sammen, kan det sagtens tænkes at man ikke som udgangspunkt tænker i samme retning. Ved at få afklaret, hvad der først og fremmest er vigtigt for en, så man får sat systematik på de ting der kræver forbedringer. Man lever kun én gang og der er absolut ingen grund til at man skal nøjes. Det drejer sig om at få det mest optimale ud af alle dele, alle facetter af livet.

Lån som du ønsker

Der er ingen begrænsninger for, hvad du kan låne penge til. Det er dig der drømmer, dig der prioriterer og dig der får det som du kunne tænke dig. Fælles for lånene hos os, er at de har en periode med afbetaling, den såkaldte løbetid på lånet, som forbrugeren selv er med til at bestemme. Jo længere løbtid, desto lavere ydelse skal der betales. Så afhængig af hvor længe du vil betale af på lånet, så skal løbetiden sættes derefter. Hvis du forestiller dig, at du i nær fremtid vil låne igen, kan en kort løbetid være at foretrække, således at du ikke har gang i alt for mange projekter ad gangen og er i stand til at betale det du skal og samtidig holde tingene adskilt. Der er ingen der blander sig i hvad du bruger pengene til og hvor meget du låner, så længe du overholder betalingsfristerne, så lever du rigeligt op til de forpligtelser du binder dig til. Det er dog et godt råd, at man sætter tingene i systematik og indser at man ikke kan klare det hele fra den ene dag til den anden. Alle mennesker har ret til at leve et lidt, hvor der er luksus involveret. Over et langt liv, bliver man træt af altid at nøjes, træt af at naboen har noget der er bedre end en, træt af at måtte sige fra og sætte begrænsninger for sig selv i tide og utide. Ved at låne penge til luksus, er tiden frem til luksus lige pludselig ikke så lang. Ved at overveje at bruge luksus for alle som sparringspartner er du kommet tættere på at leve i luksus. Alle skal have mulighed for at leve i luksus – også dig og det kan vi hjælpe dig med. Tag et kig på hjemmesiden og bliv inspireret.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *