Lån til det rene luksus på vandet. Lån til en motorbåd og fordriv dine somre på vandet, sammen med familier og venner. Du kan sejle rundt i de forskellige farvande og opleve ting du aldrig har oplevet før. Du kan holde fri, du kan holde ferie på den mest afslappende måde – uden stress og jag. Du kan være nogle steder, hvor der ikke er andre turister, du kan være helt for dig selv, som om du var den eller I var de eneste der eksisterede på jorden. Vi er så heldige i Nordeuropa, at vi har havvand inden for en kortere afstand, uanset hvor i norden vi er bosat. Det var langt værre, hvis man boede i Østeuropa, f.eks. i det gamle Tjekkoslovakiet, hvad enten det er Tjekkiet eller Slovakiet f.eks., så har man umådeligt langt til havvand. Det samme gælder i øvrigt også for en række andre lande i Østeuropa.

Kernefamilier kan bære udgiften

Kernefamilier kan bære udgiften til at investere i en motorbåd og på den måde, have noget at bruge tiden på, når man endelig har fri. En helt familie med to voksne og to børn, hvor der er to fuldtidsindtægter af en middelmådig størrelse og to skolebørn, så vil der i de fleste tilfælde, være plads i økonomien til at kunne investere i en motorbåd, der prismæssigt er på samme niveau som en ny bil. Ligesom med en bil, er der nogle udgifter til brændstof, forsikring og vedligeholdelse, så på det punkt minder de to transportmidler meget om hinanden. Det handler om, at få en god aftale for et lån.  Der er masser, som gerne vil låne en pengene, derfor har man også mulighed for at undersøge hvilke tilbud de forskellige lånudbydere har, for at optage et lån, der sikrer at Jeres familie, får en hobby der tager meget tid, men giver en stor glæde og tilfredsstillelse i hjemmet.

Lån i dag og kom i gang allerede i år

Hvis du gør alvor af drømmen og får forhandlet et godt lånetilbud på plads, så kan båden nå at blive din og komme i brug allerede i 2013. Motorbåden er ligesom campingvognen en fritidsbeskæftigelse, som kun er en sæsonvare. Der bliver nogle vintermåneder, hvor det ikke vil være aktuelt, derfor skal det også udnyttes ekstra meget, når vejret så tillader at man kan komme ud at sejle. Du kan få både i mange prisklasser. Hvis du skal have en fornuftig motorbåd, hvor der også skal være 4-6 sovepladser, er startprisen ca. 250.000, hvis du køber fra ny.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *