Foråret er over os og det betyder at vi nok engang kan glæde os med en masse udendørssport. En af de mest traditionsrige og underholdende sportsgrene at overvære er Tennis. Den gamle gentlemansport spilles hver eneste dag over hele verden i forskellige turneringer, men fire af disse skiller sig markant ud fra mængden. De såkaldte Grand Slam turneringer. Det er så absolut det største indenfor tennis. Her mødes alle stjernerne og dyster om æren og de enorme præmiepenge, for både mænd og kvinder.

Forårets første Grand Slam tennisturnering hedder French Open, eller Roland Garros. Den spilles i den Franske hovedstad Paris.

Turneringen har årets eneste Grand Slam der spilles på grus og det giver tit mange fantastiske og lange dueller, når de store spillere krydser klinger.

Tennis på dette niveau er en unik oplevelse og det er bestemt noget andet end at se kampene hjemme fra sofaen. Tempoet er utroligt og intensiteten er enorm.

Stemningen på selve anlægget er i øvrigt helt speciel og det er vanskelligt at sætte ord på, den skal bare opleves.

OPLEV BYERNES BY

At turneringen afholdes i Byernes By, Paris gør bare oplevelsen endnu større. Paris er en fantastiske by om foråret og solen står ofte højt på himlen og indbyder til masser af udendørs kvalitetstid. Du kan allerede i maj måned sikre dig en fin kulør og en stor oplevelse, hvis du tager til French Open.

Turneringen er både traditionsrig og prestigefyldt og ingen af de største stjerner vil være savnet, når den første bold serves.

Tennis er ikke nogen billig sport, men ikke desto mindre er det en fantastisk sport. En rejse til Paris og en masse billettet til de store kampe i French Open er en oplevelse man bør unde sig selv til en hver tid.

Turen kan meget simpelt finansieres gennem et hurtigt forbrugslån, der udbydes flere steder på internettet. Sider som moorecredit.com, fairbanker og nordicbanker samler forskellige forbrugslån, så du kan finde lige netop den løsning der passer til dig, når du skal opleve en af Europas mest fantastiske byer samtidig med, at du skal se Tennis på højest mulige niveau.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *