Hvis du gerne vil have et hjem der er unikt med inventar der ikke findes mange andre steder, kan du nogen gange være nødsaget til at tage sagen i egen hånd og designe dine egne møbler.
Det lyder måske svært og måske er du ikke kreativ af natur, men det er der råd for.

En håndfuld forskellige tømrer- og snedkervirksomheder er nemlig begyndt på at skabe unikummøbler til de af os der gerne vil have møbler med et særpræg.
For nyligt har jeg fået lavet et spisebord, hvor bordpladen er lavet af en gammel dør.
Jeg fandt selv frem til døren på internettet og købte den for 800kr. Derefter leverede jeg den til en snedkervirksomhed der sleb den til i kanterne, påførte ben og puttede en glasplade oven på døren således, at den kunne bruges som et bord.

Jeg er så glad for mit nye bord og jeg har også kun fået ros og misundelige blikke fra folk, der har set det. Det bedste ved bordet er dog ikke, at det er flot og stilfuldt men derimod, at det er et unikt møbel som ingen andre i verden har. Bordet er lavet specielt til mig og det passer perfekt til min stil.

Prisen jeg måtte slippe for bordet var dog ikke i den lave ende. Foruden prisen på døren som jeg selv havde købt måtte jeg slippe med 5000kr til snedkeren. Men det var en pris jeg var glad for at betale, for jeg vidste at bordet var af god kvalitet og at jeg som sagt var den eneste i verden der havde dette bord.

Jeg er overbevist om, at sådant et bord ville pynte i ethvert hjem og er pengene ikke lige til et nyt spisebord i øjeblikket så husk på, at man altid kan låne penge til lige præcis det man ønsker.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *