Et af mine største problemer i forhold til indretning er, hvad jeg skal have hængende på væggen. Jeg synes det er rigtig svært at finde dekoration til væggen som jeg synes falder i min stil. Havde jeg selv haft kreative evner kunne jeg selvfølgelig selv have malet eller tegnet billeder til min væg, for så var jeg da sikker på, at det ramte min stil. Men jeg er desværre ikke velsignet med sådanne evner, så jeg må have pengepungen frem og finde malerier eller plakater i butikker i stedet.

Det er dog rigtig svært at finde noget synes jeg. Jeg forsøgte først i Ikea, men jeg må indrømme, at jeg ikke var meget for at skulle have noget hængende på væggen som flere tusinde andre også har hængende. Så det droppede jeg hurtigt igen. Jeg fandt også ret hurtigt ud af, at de store møbel- og interiørkæder ikke havde et udvalg jeg synes om. Måske er jeg meget kræsen, men jeg vil hellere lede længe efter det perfekte end at nøjes med den hurtige og mindre gode løsning.

Jeg skulle lede i rigtig lang tid, før jeg fandt noget der faldt i min smag. Det endte med, at jeg fandt en lille butik gemt i en sidegade. Her havde de malerier, plakater og brugskunst i lange baner. Uanset hvilken stil man havde, kunne man være sikker på at finde noget, der faldt i ens smag. Jeg fandt hurtigt forskellige plakater som jeg synes var flotte og stilfulde. Da jeg havde kigget rundt i butikken i en times tid havde jeg fundet et maleri og to plakater som ville passe perfekt til min indretning.

Prisen var dog ikke som jeg havde håbet. Plakaterne var meget dyre, taget i betragtning at det bare er et stykke farvet papir. Men ejeren af butikken forklarede mig, at det var fordi, at plakaterne kun blev trykt i et begrænset antal eksemplarer. Der var altså højst 100 andre end mig, der havde sådan en plakat hængende. Det gav lidt mere mening, da hun forklarede dette, men jeg synes stadig, at det var en hamper pris. Men ikke desto mindre manglede jeg noget at hænge på væggene, så jeg måtte finde pengene.

Da jeg er en utålmodig kvinde ansøgte jeg om et sms-lån. Jeg ved fra erfaring, at det går utrolig hurtigt med at få pengene, og ganske rigtigt havde jeg pengene den næste dag, og jeg kunne gå ned og købe mit maleri og mine plakater som jeg havde fået lagt til side.
Det kan altså betale sig at bruge lidt mere tid og lidt flere penge, hvis man gerne vil have noget der er lidt anderledes og specielt.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *