LånFor mig er luksus, når man på et givent område har det bedste udstyr. Dvs. det handler for mig om hele tiden, at være opdateret på hvad der er det nyeste og kunne nyde de nyeste teknologiske fremskridt, der sikrer mig at jeg er bedst muligt rustet til jeg skal. Det er uanset om det drejer sig om at pleje mit vinderinstinkt i sportens verden, hvor jeg uanset hvilken sportsgren der er tale om, går benhårdt efter at vinde og ikke kun stiller mig tilfreds med at deltage. Der bliver løbet en masse, cyklet mindst ligeså meget og dyrket en masse anden motion. Men jeg forsøger på den hjemlige front, at have det bedste udstyr, så jeg kan præstere bedst muligt. Om sommeren er det f.eks. rigtig vigtigt for mig, at alt man forbinder med udendørs-sæsonen bare går som det skal. Jeg skal have den bedste grill, på den bedste terrasse med nogle gode havemøbler og kunne nyde et godt glas rødvin med den rigtige udsigt. Alle de steder, hvor jeg har mulighed for at præge udgangspunktet gør jeg det. Det er for mig, det bedste tegn på luksus, når man har ting i sin hverdag der bare fungerer og det gør det når man køber det bedste på markedet. Jeg går altid efter det bedste, det er det jeg er opdraget til og i alle livets henseender er det næstbedste ikke nok.

Stil dig ikke tilfreds – koste hvad det koste vil

Man må aldrig være tilfreds. Hvis ikke man er under udvikling, er man under afvikling. Det passer godt med, at man altid skal være på vej mod nye mål. Det er godt at have i baghovedet og koste, hvad det koste vil. Jeg har flere gange benyttet mig af forbrugslån. Ikke fordi jeg har mistet overblikket, men mere fordi, at det er måden, at man på kort sigt kan komme til penge. Jeg har fuld kontrol over min økonomi, jeg tilrettelægger bare lånene, så de ydelser der skal betales, er nogle jeg er i stand til, på de tidspunkter hvor de forfalder. Det giver mig mere luksus på kort sigt. Jeg har mere eller mindre droppet at spare penge op, i ren og skær frustration over de dårlig vilkår man får som kunde i bankerne. Man skal betale gebyrer til højre og venstre, der er ikke længere nogen renter af betydning på det man har stående og alt i alt, synes jeg at jeg savner nogle andre muligheder end bankerne, hvor jeg kan have penge stående. Hos udbydere af forbrugslån er mit indtryk markant anderledes. Der er frihed under ansvar. Man bestemmer selv, hvor meget man vil låne og hvor meget man vil afdrage med. Man får det egentlig som man vil og der er ingen der blander sig i, hvad pengene skal bruges til. Min jagt efter det bedste, bliver der støttet op om hver gang. Derfor kan jeg på det varmeste anbefale forbrugslån, som en måde at finansiere ting på, på den korte bane. Så slipper man for opsparing og har mulighed for at se bort fra hvad ting koster, men ved at låne sig beløbet og betale det af i en efterfølgende selvvalgt periode.

Fritiden bruges produktivt

Døgnets timer bliver flittigt brugt og der er fart over feltet i mange af disse timer. Sådan ved jeg, at der er mange der har det. Stress er jo den nye folkesygdom og folk bliver stresset på kryds og tværs, fordi vi har gang i alt for mange ting. Derfor skal man også huske at slappe af, eller i hvert fald koble af. Man kan godt være flittig i sin fritid og så alligevel få sænket blodtrykket. Motion er den bedste måde man kan gøre det på. Når jeg er ude at løbe, så er det også med det bedste udstyr. Det gælder både sko og påklædning, men også hvad angår mit ur der skal måle puls, distance, fart og alle andre interessante tal, der muliggør at jeg kan sammenligne mig med mig selv. Jeg går benhårdt efter forbedringer og forsøger at kombinere min træning, så motivationen er i top. Jeg har tidligere taget lån, for at kunne finansiere mit udstyr. Det fandt jeg nødvendigt. Når motivationen er der, man skal bruge sine data, så nytter det ikke noget at vente til man har sparet penge op til et ur. På det tidspunkt, var det nu jeg skulle bruge det. Derfor var et forbrugslån også det helt rigtige. Alt i alt er forbrugslån en løsning jeg kun kan anbefale. Man må ikke gå ned på udstyr i hvert fald.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *