I den kultur vi lever i, i dag er der efterhånden gået både sport og mode i at leve efter et ideal, hvor man skal fornægte alt hvad der er dyrt og eksklusivt, for ligesom at vise omverdenen, at man er ligeglad med dyre og lækre vare og at man i hvert fald sagtens kan klare sig uden luksusvare. For på den måde at signalere, at man er meget mere nede på jorden og cool med situation end alle andre mennesker. Man kan ikke lade være med at undre sig over disse mennesker, er det fordi det tilsyneladende virker som om at de føler sig hæver over folk der rent faktisk køber luksus, ved at signalere, at det ikke er nødvendigt.

Lad mig nu slå det fast med det samme, luksus er godt og luksus gør dig glad. Der er en grund til, at det er luksus. Det er fordi det er eksklusivt og godt. Det er ikke almindelige varer det er varer der er bedre end de almindelige. Se eksempelvis på sommerhuse. Der er en verden til forskel på Luksus-sommerhuse og de almindelige. Ja, så kan det da godt være, at man sagtens kan overleve i et almindeligt sommerhus, men oplevelsen bliver ret mange gange bedre, hvis man vælger luksusmodellen. Det er der ingen tvivl om.

Frygt ikke økonomien

Den omtalte kultur kommer med al sandsynlighed af, at folk ikke mener at de har råd til at købe luksus. Det er ganske enkelt også en myte. Luksus er også noget der kan komme alle til gavn, hvis man benytter sig af de muligheder man har. Vi kan nemlig allesammen få flere penge mellem hænderne.

Det er muligt at tage et forbrugslån på internettet, hvor man kan låne helt op til 50.000 kroner helt uden at stille sikkerhed. Det er i hvert fald en god måde at starte sit nye liv i luksus på.

Man skal naturligvis ikke tage på krydstogt hver weekend, men man kan sagtens gøre tilværelsen lidt sødere og lidt sjovere ved at låne penge. Man kan lige pludselig udleve nogen af de drømme man altid har haft og man kan købe nogle af de ting man altid har ønsket sig i stedet for at spare op til evig tid.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *