Sommeren er over os og jeg er så småt ved at have styr på min sommergarderobe. Jeg har fået købt shorts, toppe, sandaler og nederdele, men jeg har længe gået og følt, at jeg manglede noget i min garderobe. I lang tid har jeg ikke kunne finde ud af, hvad det var jeg manglede, men pludselig en dag slog det mig. Jeg gik en tur ned af gågaden og uanset hvor jeg kiggede hen, så jeg flotte sommerklare piger i lange sommerkjoler.

Den lange kjole, eller maxikjolen som den også kaldes, har været aldeles populær de seneste sæsoner, men jeg har ikke fået taget mig sammen til at købe en. Men da jeg så alle de pæne piger i deres maxikjoler viste jeg, at jeg også måtte have mig en. Men den kjole jeg skulle have, skulle selvfølgelig ikke være ligesom alle de andres. Derfor gik jeg på nettet og søgte efter maxikjoler. Efter noget tids søgen fandt jeg den fineste maxikjole, og selvom jeg havde lovet mig selv, at min kjole ikke skulle være som nogen andres må jeg indrømme, at den kjole jeg fandt, måske var en anelse for speciel. Den var i hvert fald dyr. Kjolen var af mærket Mulberry som mange bekendt er en fantastisk designvirksomhed. På Mulberrys hjemmeside stod kjolen i 1600€ og omregnet til danske kroner vil det give en pris på cirka 11.000kr. Det er selvfølgelig en dyr kjole, men jeg er sikker på, at denne kjole vil gøre mit liv meget skønnere.

Problemet var bare, at jeg ikke havde budgetteret med 11.000kr til en ny kjole. Jeg havde max budgetteret med 5000kr, så det efterlod mig med et underskud på 6000kr. Eftersom dette var starten på måneden og jeg havde lange udsigter til at få min næste løn, besluttede jeg mig for at tage et sms-lån. Jeg vidste, at jeg var nødt til at købe kjolen hurtigt inden den blev udsolgt. For Mulberry er ikke en tøjvirksomhed der masseproducerer sit tøj. Så hvis jeg skulle have en chance for at få kjolen, måtte jeg tage et sms-lån. Med et sms-lån kunne jeg være sikker på at få pengene hurtigt og jeg behøvede ikke bekymre mig om at skulle igennem lange låneprocesser. Jeg ansøgte hurtigt om lånet og jeg fik ligeså hurtigt svar. Inden for en time havde jeg fået sat pengene ind på kontoen og jeg var klar til at bestille kjolen. Der gik lidt tid før jeg modtog kjolen, da den skulle sendes fra England, men da jeg endelig fik den, var det det hele værd. Den hænger nu flot i mit skab og jeg glæder mig til næste gang det bliver godt vejr, for så skal den helt sikkert ud og luftes.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *