Min mobiltelefon som det hed jo før i tiden. I dag bliver det kaldt Smartphone, er min identitet. Den indeholder alle de oplysninger der er om mig, men også alle de oplysninger jeg skal bruge om alle andre og de ting jeg skal bruge for at min dag fungerer bedst muligt. Jeg har SMS og opkald, som begge er væsentlige i mit job, for slet ikke at tale om E-mail, som også er fremme på skærmen, nøjagtig ligesom SMS er.

Min kalender er altafgørende

Min kalender på min smartphone, spiller sammen med min kalender på min arbejds pc, det er drøn smart, at når jeg ændrer noget eller tilføjer noget i min kalender på det ene apparat, står det et split sekund efter på det andet apparat også. Det gør, at uanset hvad, så har jeg altid en opdateret kalender og det er væsentligt, når man har et travlt program i løbet af ugen, med flere daglige møder og deadlines man skal arbejde med. Og det spiller i øvrigt også sammen med min Ipad, hvor jeg har mange korte præsentationer og dagsordener, som er nemmere at arbejde med end en computer. Et tæt samspil mellem mine elektroniske apparater, gør at mit arbejde er væsentligt nemmere at udføre og koblingen mellem min smartphone og min tablet/computer, gør mange processer nemmere og gør at det ene i mange situationer kan erstatte den anden og det gør at jeg altid har mulighed for at være bedst muligt forberedt til møder og des lignende.

Seneste skud på stammen

Seneste skud på stammen er at jeg har brugt den i privat-henseende til at optage et SMS-lån. Jeg er selvfølgelig dagligt i kontakt med min familie – også i løbet af en arbejdsdag og det gør jo at den både fungerer indenfor ugens 37 timers arbejdsuge, men også udenfor. For nyligt var vi på weekendtur og manglede penge til at forlænge turen med et døgns tid og valgte i den sammenhæng via min smartphone at optage et SMS-lån, som kunne hjælpe os videre. Det er smart, at man har mulighed for at ordne pengesager med sin mobil, der alligevel altid er ved hånden. Det krævede en bekræftelse på en hjemmeside, som jeg også klarede fra min telefon og så havde jeg få timer efter pengene på min konto, som vi kunne gøre brug af, mens vi var på tur og på farten mod nye eventyr. Jeg vil så nødigt undvære min smartphone, for den danner rammen om hele min identitet og jeg vil føle mig nøgen uden de vigtigste redskaber på mig, da det er noget jeg har været vant til i en længere periode nu.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *