Færgegiganten DFDS har ændret strategi på markedet og er virkelig blevet offensiv i jagten på at folk til at rejse med færge i stedet for den hurtige løsning med fly. Til en rigtig fornuftig pris kan man nu komme på et såkaldt minicruise til enten England, Danmark eller Norge. Et minicruise er bygget op på den måde at det indholder to overnatninger på færgen og så en 5-8 timer i en storby. Men når man opholder sig på færgen er der jo masser af muligheder. Det føles som et stort hotel med masser af muligheder og det føles ikke som transport, da man ikke kan mærke at det store skib bevæger sig. På skibet er der restauranter, casino, shoppingcenter, pool, legeland for børn, fest om aftenen med livemusik og meget mere.

Man får sit eget lille værelse med senge og et lille bad, enten med udsigt ud over vandet eller indvendig kahyt, hvor der ingen udsigt er. Prisen for sådan et cruise er meget lille, til gengæld koster det penge at leve på færgen. Hvis turen er fra København til Oslo, har man så 7 timer i den norske hovedstad på egen hånd til at opleve byen, inden turen går hjemad igen. En kort overskuelig tur.

Vi ønsker os i højere og højere grad oplevelser i gave og denne mulighed er super god. En stor oplevelse for små penge. Så mangler du en gaveidé, kan det anbefales at invitere manden/konen eller kæresten på en lille tur til Oslo, København eller Harwich. En fantastisk flot rejse, hvor især indsejlingen til Oslo er fantastisk flot at se på. Der er mulighed for at slappe og nyde turen og de muligheder der er på færgen og i Oslo, kan man få en lille fornemmelse af hvad hovedstaden har at byde på, spise en lækker frokost inden turen igen går mod den danske hovedstad.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *