Du kender måske restaurant Noma, som ligger i København. Gourmet-restauranten blev for år tilbage kåret til verdens bedste restaurant. Det er fantastisk at have en gastronomisk kapacitet i et lille land som vores, der har store muskler nok til at slå alle de andre restauranter i resten af den store verden.

Jeg har selv aflagt besøg på Noma en enkelt gang før, og blev bestemt ikke skuffet. Maden er meget speciel, men samtidig også fantastisk. Smagsoplevelsen er noget helt specielt og usammenligneligt med noget andet, du kan få på andre restauranter. Retterne er små, men langt fra utilstrækkelige til at man kan føle sig mæt.

Det er tydeligt, at der er kræset om enhver detalje på tallerkenen. Den enkelte madvare ligger ikke, hvor den gør af tilfældige årsager.

Det kommer nok ikke som nogen stor overraskelse for de fleste som har hørt om Noma før, at stedet prismæssigt ikke ligefrem er på højde med det lokale pizzeria. Men kvalitet har sin pris – det samme gælder mad. At få mad, der er kræset om og lagt kærlighed i er værd at betale for. Bare en gang imellem.

Da jeg selv aflagde visit på Noma opdagede jeg, hvor stor en luksusoplevelse dette var. Mad er en direkte vej til lykkelighed, og god mad er nøglen til en god tilværelse. En gang imellem kan det derfor være klogt, at bruge de penge eller låne dem til at kunne besøge et så ekstraordinært sted, som Noma, da dette kan forøge din livskvalitet væsentligt.

I forlængelse af det prismæssige incitament til at betale regningen, har jeg et forslag: lån dem eller spar op til besøget. Det er før blevet nævnt, at der findes mange små fine lån, som kan hjælpe dig med realisere det, du ønsker at opnå i dit liv. Det samme er tilfældet her.

En menu på Noma koster omtrent 1500 kr., og dette kan lånes med en minimal rente hos et lånefirma, hvorfor der også er en god grund til at invitere kæresten med på Noma, så I sammen får en kulinarisk smagsoplevelse, som I sent eller måske aldrig glemmer.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *