Verdens bedste restaurant ligger i Danmark. Restauranten hedder noma, og den ligger i København. Alene dette burde være grund nok til, at vi alle sammen besøger den! Det er jo (næsten) lige om hjørnet. Og VERDENS bedste. Wauw!

Men hvad får man egentligt for pengene, når man tager en tur på luksusrestaurant? Og hvad kan noma – verdens bedste restaurant? Læs mere her.

Et besøg på luksusrestaurant er for de færreste. De fleste vil hellere spise ude flere gange, end de vil betale kassen for at komme på luksusrestaurant en enkelt gang. Men dette er en fejl. Almindelige restaurantbesøg er som regel blot en undskyldning for ikke selv at lave mad, og inviteres kæresten på steder som Jensens Bøfhus, så er romantikken dødsdømt på forhånd. En tur på luksusrestaurant er derimod en oplevelse, som man ikke må gå glip af. Sanseoplevelserne, stemningen og selvfølgelig maden er fuldkommen fantastisk, og det er helt sikkert ikke som noget, du har prøvet før.

noma er baseret på nordisk mad. Men maden er ikke kedelig og hverdagsagtig. Maden er derimod inspirerende og nyskabende på en måde, som du helt sikkert ikke har prøvet før.

noma giver et frisk pust til den madkultur, vi har. Vi spiser udenlandsk mad som aldrig før. I næsten alle byer er de fleste restauranter efterhånden amerikansk-, italiensk-, kinesisk- eller japanskinspireret. Vi spiser burgere, pasta og nudler som aldrig før. Og det sidste ’nye’ er sushien, som også er ved at være en smule forudsigelig og triviel. Den nordiske mad bliver kun serveret i hjemmene, og her er nytænkningen som regel på et minimum. Derfor er noma en oplevelse for sig, selvom maden er baseret på den mad, som de fleste af os spiser derhjemme.

Tjenere og kokke kommer fra hele verden og tager frivilligt arbejde på noma for at få del i denne helt unikke madsucces. Det er altså ikke kun madsnobber, der synes, at noma er unik, det er også eksperterne selv.

Det er klart, at verdens bedste restaurant er populær. Det er altså ikke sted, hvor du tilfældigt går forbi, bliver fristet og vælger at få et bord. Et besøg på noma kræver nøje planlægning. Der kan som regel kun bestilles 2-3 måneder frem i tiden for os helt almindelige mennesker, så det gælder om at være på pletten, når noma åbner på for nye reserveringer.

Du kan finde oplysninger om, hvordan du bestiller bord og læse mere om maden på nomas egen hjemmeside.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *