Januarudsalget betyder for mange mennesker en ny gaderobe med dyre luksusting, som de ellers ikke har råd til. Men udsalget byder på så meget mere. Fx kan det være en god ide at sætte sig ind i markedet for restvarer fra sommeren, som sælges billigt i det såkaldte vinterudsalg.

Mange butikker tilbyder i slutningen af januar og gennem februar helt utrolige tilbud på sommerens sortimentvarer, som de ikke fik solgt ud af i sommers. Butikkerne bliver nemlig allerede fra slutningen af sommerperioden fyldt op med julevarer – og det er derfor først nu, at butikkerne har mulighed for at sælge ud af deres overskydende sommersortiment.

Hvis du er kvik, kan du få fat i alt fra haveborde, parasoller, luksusgrille til generelt campingudstyr – og det til meget billige penge. Det gælder om at lave et overblik over, hvad man har brug for.

Er familien fx trætte af, at man aldrig kan sidde ordentligt ude i haven? Så er det nu, havemøbelsortimentet skal opgraderes med lækre møbler, der ikke er lavet af plastic. Noget af det nyeste indenfor havemøbler er det såkaldte polyratten. Polyratten er lavet i plast, men designet er lækkert, og møblerne er langt mere holdbare end de almindelige plasticmøbler. Mange butikker kombinerer deres polyrattenstole med store flotte granitborde. Granitborde er meget eksklusive, og de er utroligt holdbare, idet materialet granit er et naturstof. Derfor kan granitbordene holde sig udendørs i den danske vintertid – så du behøver ikke at have hverken plads til eller mod på at have det indendørs i vinterhalvåret. Møblerne findes i mange forskellige flotte design og til alle typer af smag.

Eller drømmer du om at invitere hele familien til kæmpe grillfest i haven til sommer, men har du kun en lille kassegrill? Så er det måske tid til at investere i en af de store luksusgrille fra mærker som Weber og Dancook. Med en stor gasgrill eller en luksus kuglegrill med indbygget bord, kommer du helt sikkert til at blive grillfesternes centrum hele sommeren igennem.

Er campingferie noget for din familie? Men har I endnu ikke haft mod på at investere i det helt rigtige campingudstyr? Eller er I allerede garvede campister, men står I og mangler nogle luksusvarer, så er det også nu, I skal slå til. Butikkerne skal sælge ud af sidste år modeller, så de får plads til det nye udstyr, som allerede lander i de store butikker i starten af marts.

Mulighederne er mange, og drømmene er sikker store. Hvis pengene er sluppet op efter jul og januarudsalget, så vil jeg her understrege, at det er en dårlig ide at optage lån hos butikkerne selv. Det er en nem løsning, men det er den dyre løsning. Hvis du har behov for at låne penge til at opgradere din have, så er det en god ide at tjekke de forskellige forbrugslån på nettet. Fx er D:E:R’s lavrente lån garanteret en billigere løsning.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *