Det er kun et par måneder siden, at Apple lancerede en ny telefon i rækken af deres berømte smartphones/iPhones. Alligevel går der i dagens aviser rygter om, at rækken af succesfulde telefoner måske allerede bliver udvidet igen. iPhone 5S skullet eftersignede været navnet, og spændingen er næsten allerede på kogepunktet.

Teknisk er den lækkede information omkring en eventuel ny version dog begrænset, men at dømme ud fra de seneste års kvalitet og succes som har været forbundet med disse produkter er det svært at se, hvordan en ny i rækken vil kunne andet end at imponere. Teknisk har æblegiganten ry for konstant at udvikle og udvide sine produkter til nye højder. At smartphonen er lækker taler sit tydelige sprog ud fra dens berømmelse. Den er vitterligt luksus for alle! Luksus både pga. sin kvalitet, udseende og elegante former, men specielt også pga. brugervenligheden som også er forbundet med luksus.

Forbrugsmæssigt kender vi det alle sammen: en mobiltelefon er en nødvendighed i vores globaliserede verden. Men hvorfor nøjes, når man samtidig kan få et af markedets bedste produkter som vennerne vil savle over i hver gang du hiver den frem? Hos Luksus for alle er iPhones absolut lig med luksus. Den luksuriøse oplevelse ønsker vi, at alle får glæde af.

I forlængelse af forventningen om en kommende “lille ny” opfordrer vi derfor alle læsere at gøre et kup og låne penge til denne fantastiske oplevelse af, at eje en smartphone – koste hvad det vil! Fornemmelse er simpelthen så fantastisk, at den personlige livsglæde forøges i højere grad, end penge på konto nogensinde vil være i stand til.

Prisen på Apples smartphones plejer at ligge på omkring 5000 danske kroner. Nogle vil måske mene, at dette er meget for en telefon, men tænker man over, hvad man får for pengene, er de godt givet ud. Tænk, at kunne sende, dele og tage billeder af dit barnebarn, kæreste eller andre og sende dem til en du holder af. Tænk, at kunne spille lige det spil som fornøjer dig mest, når du keder dig. Tænk at kunne trykke på én knap og bare indtale en kommando til telefonen når du kører i bil, hvorpå den bare gør det. Tænk, hvor mange andre livsgivende glæder og respekt denne lille fikse sag kan give dig udover de tre opremsede eksempler her. En kommende 5S kan blive din nye bedste “ikke-levende” ven og medvirke til det, som er det altoverskyggende formål med dette site: at forøge danskernes livsglæde ved at tænke mere på livskvalitet end penge i banken. Penge er som sagt intet værd, før de er omsat!

Indtil nu er intet meldt ud omkring udgivelsesdato, men spekulationerne går på, at telefonen vil udgives i starten af 2013. Tænk, at kunne varme dig selv eller dine nærmeste med et køb af et eksklusivt produkt som dette i de kolde vintermåneder, som venter forude. Tænk, at kunne give dine børn lige det, de ønsker sig mest i verden og se dem glade. Tænk… at kunne forøge din eller andres glæde ved ét let køb. Det er i sandhed luksus for alle!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *