Jeg har en drøm og det er ikke en lille en af slagsen.
Jeg vil gerne til Bali sammen med min mand til foråret. Jeg har længe drømt om at plante mine tæer i det azurblå vand og ligge og slappe af på stranden mens min mand og jeg bliver opvartet af hotellets personale. Det lyder måske som en ret stor drøm, og det er det også. Specielt når man tænker på prisen. Spies tilbyder 14 dages ferie på Bali med fly og hotel til 44.966kr.
Lidt pebret synes du? Men så mangler der til gengæld heller ingen ting. Der er spa, luksusmorgenmadsbuffet, smukke værelser og topbetjening. Og så er der selvfølgelig også omgivelserne. Smukke palmer, kridhvide strande og smukt blåt vand. Jeg har allerede drømt mig derhen, men spørger du min bankrådgiver må det nok bare blive ved drømmen. Selv er jeg ikke i tvivl om, at drømmen nok skal gå i opfyldelse på et tidspunkt. Og hvis banken ikke vil låne mig pengene til det, er der heldigvis andre virksomheder der vil. Hvorfor vente med at tage ud og opleve verden? Hvem ved, om et halvt år er vi her måske ikke. Der er ingen, der ved hvad fremtiden bringer og derfor går jeg ind for, at man skal leve livet mens man kan og det ved jeg, at min mand heldigvis også gør. Så jeg er helt sikker på, at min mand og jeg snart skal gå hånd i hånd ned af stranden og nyde solnedgangen på Bali også selvom det skal betyde, at vi skal betale af på rejsen i et års tid. I det mindste har vi fået en helt fantastisk oplevelse ud af det og stensikkert en oplevelse vi aldrig vil glemme. Jeg glæder mig i hvert fald til at ringe til Spies og fortælle dem, at jeg skal bestille en fantastisk luksusrejse til Bali.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *