I stedet for at sidde i kø på motorvejen enten med eller uden campingvogn i en tætpakket bil, hvor der er nogen der skal være vågen hele tiden og kunne koncentrere sig om at køre i trafikken, hvorfor så ikke tage på ferie i tog i stedet for?

Det er meget lettere at slappe af i et tog, man overlader fuldt ud ansvaret til andre, for at man kommer frem. Der er mere plads at gebærde sig på og med en liggeplads, man kan få en nogenlunde søvn, mens man bare bliver flyttet længere og længere væk.

Ud i europa med ganske få skift

Det er ikke meget man behøver at skifte tog, for at komme ud i Europa. Fra København, kan man komme f.eks. både til Paris og Rom med kun et enkelt togskift, i henholdsvis Köln og München. Du får naturligvis ikke din bil med på ferie, men hvis du alligevel skal være i et turistområde, er attraktionerne samlet inden for en kort geografisk afstand, der muliggør det enten med gratis turistbus eller en billig taxa.

Interrail er en anderledes ferie

Det er også muligt at tage på interrail. En togbillet, der gælder over hele europa og virker ubegrænset. Så er det bare at tage ud at rejse og stå af, lige hvor man har lyst. Togbilletten er ikke så dyr, det er dog dyrere, hvis man skal være afsted i eksempelvis 6 uger og have overnatninger forskellige steder i Europa. Det kan dog finansieres med et mindre lån. Den type ferie er lige noget for dig, hvis du er tilhænger af det spontane og muligheden for at opleve mange forskellige kulturer og steder. Det er en helt anden type ferie og kan udvide den kulturelle indsigt. Det er en rigtig fin ordning på tværs af Europa og man kan få rigtig meget for pengene, hvad angår togbillet. Skulle de veksles til enkeltbilletter, ville prisen være en ganske anden.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *