Verdens mest prestigefyldte tennisturnering er naturligvis grand-slam turneringen Wimbledon, der spilles på de legendariske græsbaner i London. Den traditionsrige turnering, der bygger på gamle traditioner, som f.eks. at man kun må spille helt i hvidt tøj. Wimbledon har sit eget liv år efter år, hvor regnvejrs afbrydelser også kan være en del af det. Men efter at der blevet bygget tag over centre court og court no. 1, så kan man være sikker på at få set tennis, hvis man har de allerbedste billetter.

Fantastiske omgivelser

På Wimbledon bliver der kun spillet tennis to uger om året. Resten af tiden er der folk plejer og passer de over 20 tennisbaner, så der er de mest optimale forhold at spille på. Den eneste undtagelse var ved OL i London i 2012, hvor man fik lov at spille på verdens mest omtalte tennisbaner. Hvert år i juni måned, dyster verdens aller bedste tennisspillere om trofæet og omgivelserne er helt fantastiske. Der er en stemning, som man skal lede længe efter for at finde. En tur på Wimbledons anlæg, vil være en ekstraordinær oplevelse for alle, uanset hvilket præferencer man har i forhold til selve spillet.

Lån i dag og se Federer og djokovic dyste

Lån penge til et besøg i London i juni-måned og så kom på Wibledons anlæg, hvor du i herre-rækken kan se de helt store drabelige opgør, når Federer, Djokovic, Nadal og Murray kæmper om det eftertragtede trofæ. I kvindernes række vil de østeuropæiske kvinder med Maria Sharapova i spidsen forsøge at gøre noget ved de amerikanske søstre Venus og Serena Williams. Giv dig selv muligheden for at opleve Wibledon anno 2013 fra tætteste hold. Hvis du går med de overvejelser, så er det ved at være tiden at slå til. Billetterne er eftertragtet og der ikke så længe til at de største stjerner indlogerer sig i London og gør klar til et brag af en turnering.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *