Sidst på måneden har jeg sjældent særligt mange penge tilbage på min konto. Nogle gange har jeg faktisk kun penge til at overleve månedens sidste dage. Derfor er det ikke længere særligt sjovt at shoppe, gå på café eller i byen. Det betyder meget for mig, at jeg kan leve mit liv, som jeg har lyst til – og derfor har jeg fundet en effektiv løsning på mit problem. Jeg har fået et kreditkort. Efter at jeg har fået et kreditkort, kan jeg være ligeglad med, om jeg finder noget, som jeg vil købe først eller sidst på måneden – for nu har jeg altid penge ved hånden!

Med et kreditkort går du aldrig glip af de gode tilbud

Det sker tit, at butikkerne får de nyeste varer ind sidst på måneden. Her er der naturligt ikke så mange mennesker i butikkerne, fordi vi alle sammen mere eller mindre har brugt vores penge, og derfor har personalet bedre tid til at få det nye tøj på plads. Samtidig bliver de gamle varer sat på vanvittigt gode tilbud, så de kan få dem solgt, førend de nye trends bliver højaktuelle. Jeg har i mange år måtte holde mig langt væk fra butikkerne sidst på måneden, og derfor gik jeg glip af alle de bedste tilbud, og jeg kunne ikke købe nyt tøj, lige når det kom frem. Men efter at jeg har fået mit kreditkort, kan jeg endelig være ligeglad.

Kreditkort fungerer på den måde, at man kan bruge sine penge på forhånd. Har man brug for at bruge 3.000 kr. sidst på måneden, så kan man frit gøre det. Når man så får løn i måneden efter, så betaler man de ’’lånte’’ penge tilbage, og ens konto kommer tilbage i balance. Låner man så få penge, at kontoen automatisk kommer i plus, når man får løn, så kan man slippe for at betale renter og gebyrer, hvis man vælger et kreditkort, der er rentefrit i for eksempel 45 dage. Derfor koster det ikke nødvendigvis noget at bruge penge, som man ikke har, hvis man bruger et kreditkort. Det er langt mere attraktivt at have et kreditkort, end det er at optage et lån.

Jeg bruger også tit mit kreditkort sidst på måneden, når jeg vil ud at spise eller i byen. På den måde kan jeg opretholde min livsstil hele måneden igennem – og jeg behøver ikke at aflægge min pengepung, når jeg har brugt min løn. Så længe at jeg ved, at jeg får løn igen om få dage, så kan jeg ikke se noget problem i at bruge mit kreditkort som betalingsmiddel.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *