Som efterhånden selvudnævnt vinekspert på denne luksusblog synes jeg det er på tide, at jeg giver endnu et godt vintip. Denne gang skal det endnu engang handle om Rødvin. Og faktisk for en gangs skyld Rødvin der er helt fantastisk til prisen.

Denne gang skal vi kaste blikket mod guds eget land. USA. Nærmere bestemt skal vi til Californien og endnu nærmere kommer vi, når vi skal til Santa Barbara. Her ligger der et vinsted der ejes af Parker familien. Den tidligere Amerikanske skuespiller Fess Parker er forgangsmand og vinen har fået navn efter ham. Fess Parker.

Her produceres vel nok det bedste vin landet kan byde på til prisen. Der er tale om en helt fantastisk vin og specielt deres anvendelse af Syrah druen er helt eminent. Der er tale om meget kraftfulde og krydrede vine der simpelthen går fantastisk til gode hovedretter.

Et helt i gennem fantastisk og fyldig vin, hvor den lækre Syrah drue virkelig kommer til sin ret. USA er virkelig kommet med på vinmarkedet og er med tiden blevet en stor spiller og det er et land man ikke må se bort fra, når man skal forme sin egen vinsamling.

Køb stort ind

Vinen fra Fess Parker er outstanding til prisen og det er noget der indbyder til at handle stort ind. Man kan nemlig købe rigtig mange gode flasker til prisen som ligger mellem 175 og 400 kroner de fleste steder. Det kan varmt anbefales at have i hvert fald 10 – 20 flasker i sin samling, da disse kan serveres for de fleste typer gæster og til hverdag, og samtidig har vinen et godt lagringspotentiale.

Man kan lige så godt købe vinen på én gang inden den bliver udsolgt eller stiger i pris. Derfor kan man tage et lån på internettet. Et såkaldt forbrugslån uden sikkerhed. På den måde kan man hurtigt få en ordentlig sum penge at købe vin for. Det er nemt og hurtigt og det er noget de fleste kan finde ud af. Der er ikke så mange ben i det og kravene er ganske simple. Langt de fleste mennesker kan få adgang til et internetbasseret forbrugslån.

Det er vigtigt at have en god vinsamling som både har en solid mængde og ikke mindst en høj kvalitet. Man kan få begge dele, hvis man køber Fess Parker og samtidig låner pengene på internettet, så man ikke skal foretage den store udbetaling fra sin egen konto.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *