Philips har som de første lanceret en såkaldt wake up light, andre vil sikkert følge efter, da alle tests og reaktioner på denne er aldeles fremragende. Den er bygget på flere principper, der skal gøre det mere attraktivt at stå op om morgenen. 92 % synes faktisk at det er nemmere at stå op om morgenen med den nye wake up lampe. I løbet af 30 min, lyser den nemlig mere og mere op, til det ønskede tidspunkt at stå op på. Den begynder med morgenrødme og vil så i løbet af den halve time lyse mere og mere op, så den til sidst, lyser hele soveværelset op. Det giver en blid opvågning, så man får en rolig start på dagen og får det nødvendige lys også i den mørke tid. Derudover er der lavet flere forskellige modeller, som kan spille forskellige lyde ligesom et almindeligt vækkeur, derudover kan man få den til at spille sin yndlings radiokanal. Man kan også få en udgave der kan sættes til Iphone, så man kan vågne til sin yndlings musik på telefonen. Har man valgt denne model, kan man ligeledes hente en app, ganske gratis, der muliggør at analysere ens søvn, så man kan se, hvor tungt man har sovet og hvordan man har reageret i løbet af natten.

Den nye wake up lampe fra Philips er altså en hel ny måde at vågne op på, det er langt mere behageligt og det evner mange ting indenfor forskellige lyde, radiokanaler og musik på Iphone at vågne op til. Har man modellen med Iphone, så kan den stå i en dock og lade op samtidig med at den analysere søvnen og spiller ens yndlingsmusik når man skal vågne, sammen med at lyset i soveværelset bliver kraftigere og kraftigere.

Det er ikke utænkeligt at andre producenter vil følge efter, da det tegner til at blive en stor succes med denne nye lampe. Husk på navnet Philips wake up light, du vil helt sikkert støde på det igen.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *