Lån penge til en anderledes julJulen står for døren, i hvert fald sådan næsten. Tiden nærmer sig i hvert fald og det er ved at være tid til julehygge, julegaver, men til gen gæld også en masse stres med julehandel, indkøb, mad og alt hvad der ellers skal være styr på. Det kan somme tider godt tære en hel del på kræfterne, når man ved at juleaften nærmer sig med hastige skridt. Især, hvis man selv er den der skal stå for det meste, og selvom man ikke fejrer julen hjemme i sit eget hjem, så slipper man næppe for at hjælpe til alligevel.

De fleste har nok allerede planlagt hvor de fejrer jul, men hvis man har fortrudt, eller endnu ikke har planlagt det helt vilde, så er der faktisk råd at hente. Man kan nemlig gøre noget helt nyt, noget anderledes og noget vildt.

Det er nu ikke fordi det er så farligt eller utraditionelt igen, fordi mange har allerede prøvet det og flere gør det hvert eneste år, men det er som end blot en oplevelse man måske bør unde sig selv en dag.

Det hænger tit sammen med at man er ved at være træt af kulde, sne slud og generelt det nordiske vejr i perioden, derfor kan man godt have lyst til at lave noget helt andet. Prøve noget nyt.

Anbefalingen herfra er klar – gør det – kast dig ud i det – prøv noget nyt – tag en chance. Kort og godt – rejs til udlandet til juleaften. Det skal helst være til et varmt sted, et eksotisk sted der ikke just minder om hjemlandet.

Gode eksempler på denne type destination er lande som Spanien, særligt med fokus på Atlanterhavsøerne såsom Gran Canaria Tenerife osv. Det kunne også gøres endnu mere eksotisk og eksempelvis være helt udenfor Europas grænser. Thailand, Maldiverne eller sågar Australien er kendt for at have fabelagtigt vejr, mens vi i Norden lider under sne og kulde.

Lidt tættere på Europa og endog lidt billigere kunne det også være Egypten, der også er en fantastisk charterdestination, når vinteren huserer herhjemme.

Man skal dog være opmærksom på at julen ingenlunde er det samme i udlandet – oplevelsen er en anden, men den er på sin egen måde både hyggelig og unik. Personligt er det ikke noget jeg kunne finde på at gøre hvert eneste år, men det er samtidig noget jeg er glad for at have prøvet.

Hvis man gerne vil opleve rigtig jul på en anderledes måde, så kan man også tage til guds eget land – USA. Her fejres julen næsten som man kender den. Men dog stadig så meget anderledes at det er værd at rejse efter.

Finansieringen ligger lige for

Det siger sig selv, at når man skal rejse, så skal der penge til. Der er ikke meget her i livet der er gratis og det er sådan set også gældende for rejser. Men til gengæld så er rejser noget af det eneste som faktisk kan gøre dig rigere selvom man bruger penge på det. Man bliver rig på oplevelser og man bliver på mange måder et bedr og mere helt menneske. Derfor er det på mange måder en god investering i ens eget liv og velvære, når man tager på en rejse.

Men for at vende tilbage til det med penge og finansieringen, så kan det faktisk løses på en meget simpel måde. Det var i hvert fald den mulighed jeg selv benyttede dig jeg fejrede julen i Thailand for 2 år siden. Jeg lånte 50.000 kroner hos en udbyder på internettet og fik på den måde råd til at rejse væk i julen. En fantastisk oplevelse og der var mange andre turister så det blev på mange måder en anderledes jul, men samtidig en af de meste uforglemmelige juleaftenener jeg har oplevet i mit efterhånden lange liv. Det er bestemt noget der godt kan anbefales.

Anbefalingen gælder i øvrigt hele processen – hermed også inkluderet lånet som bestemt ikke voldte mig problemer på nogen som helst måde. Det var let at få fat i lånet og det gik hurtigt. Jeg fandt et lån der passede perfekt til det behov jeg havde og derefter var det sådan set barre at få sendt en elektronisk ansøgning. Kort tid efter havde jeg pengene og jeg var klar til at bestille rejsen til Thailand.

Næste år planlægger jeg at lave samme nummer, men denne gang for at fejre min juleaften i USA, hvor jeg gerne vil opleve den amerikanske julestemning på nært hold.

Jeg planlægger igen at låne mine penge på internettet.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *