Vintermoden er fyldt med glam, glitter og rock ’n roll. Din veninde er trukket i et par frække læderbukser på arbejdet. I byen bliver dit blik fanget af en pige i et par super smarte palietleggins. Og på cafeerne har kvinderne neglene beklædt med glimmer og glitter. Vintermoden ser super eksklusiv og lækkert ud på andre. Men har du ikke helt haft mod til at hoppe med på de nyeste tendenser endnu, så er januarudsalget en god anledning.

Tendensen lige nu er modig, og det er ikke alle og enhver, der tør at hoppe med på den. Men heldigvis kan januarudsalgets favorable priser være en god måde at få afprøvet de tendenser, som du ikke er helt sikre på er din stil. Du kan nemlig finde de bedste modetendenser til ingen penge!

De mest brugbare modefund lige nu er stadig til at finde i butikkerne, og de er garanteret blevet sat en tand yderligere ned, i forhold til da januarudsalget startede. Derfor har du mulighed for at finde alt det, du skal bruge for at springe ud som glitrende rock tøs, uden at du behøver at spendere en formue på det.

Resten af vinteren og i forårssæsonen vil bære præg af den nye rockede og glitrende tendens. Derfor har du mulighed for at bruge de modefund, som du køber på januarudsalg i mange måneder endnu.

Læderbukser er ekstremt eksklusive og en luksus for de færreste. Hvis du er til holdbarhed og luksus, skal du købe dig et par ægte læderbukser. Er dit budget mere skrabet, så kan du til nøds købe et par uægte læderbukser, så du stadig kan være med på moden.

Blonderne er en stor tendens, der er kommet for at blive i den næste sæson også. Desuden er blonderne en trend, der ofte dukker på i modebilledet, så her er dine penge heller ikke spildt. Blonder kan pifte en ellers simpel kjole eller top op og gøre den til noget sexet – men på en elegant måde. Man kan se lidt, men så alligevel ikke det hele. Derfor er blonderne en elegant måde at være lidt fræk på.

Desuden bør du investere i noget med glimmer. Glimmer er med til at bryde det kedelige hverdagslook, og det kan bæres af alle. Det smarte her er, at du ikke behøver være god til at bære fx pangfarver for at være med på denne tendens. Glimmermoden er som regel holdt i diskrete farver, eller også er de kombineret med metalfarverne guld, sølv og bronze. Du kan selv bestemme, om din glimmertendens skal være en lækker kjole til festen, et par jeans til at peppe hverdagsoutfittet op eller blot en neglelak. Det fungerer alt sammen.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *