Hvis du har planer om, at rejse ud i verden, enten for at holde en ferie eller en længere oplevelsestur, så kan du ligeså godt rejse derhen hvor det er billigst at opholde sig. Flybilletter ligger på samme prisniveau, for den samme tid i flyvemaskinen, uanset om du flyver i den ene eller anden retning. Men der hvor du kan spare penge, på en oplevelse der er ligeså god. Hvis du trænger til, at opleve en anden side af verden og vil begrænse dine udgifter, så giver det god mening, at prioritere Asien over USA. Ikke fordi, at USA ikke er en fantastisk oplevelse, men du kan opholde dig længere i Asien for de samme penge.

Thailand er turisternes paradis

Gennem det seneste årti, har Thailand været en af de absolutte hoveddestinationer for turister fra hele verden. Og det er ikke tilfældigt. Thailand er virkelig en ekstraordinær oplevelse, i et klima, hvor man syd for Ækvator, har sommer, når os fra den nordlige halvkugle har vinter. I det hele taget, så er der mulighed for at få oplevelser, der ligger så fjernt fra den hverdag, vi kommer fra og det hele til ganske små penge. Jeg mener at alle har råd til at rejse til Thailand. Alle har råd til at være i Thailand, men hvis det lige kniber med pengene til flybilletterne, så er der rig mulighed for at tage et lån, hvor man kan finansiere billetterne og få en god afvikling på det lille lån, der vil være tale om. Thailand er et af de bedst på, luksus for alle og luksus lige præcis når man ønsker det.

Rejs til Kina og du kommer ikke hjem igen

Hvis du rejser til Kina, kommer du højst sandsynligt hjem igen, men du vil formentlig hellere have lyst til at blive der. Kina er verdens førende nation indenfor teknologisk udvikling og man vil opleve luksus på et helt andet niveau i Kina, hvor man ligesom i Thailand, kan lave store oplevelser for små penge, når blot man er der. Det koster ikke mange penge, at opholde sig i Kina. Du skal lige huske, at søge om visum inden du rejser ind i Kina, det er vigtigt, for ellers får du ikke lov at komme ind i landet. Det er ofte rene formaliteter, det er blot vigtigt, lige at huske, inden man rejser ind i det store land. Landet, hvor man bør opleve den kinesiske mur, der er ca. 5.000 km., lang og et af de største og vigtigste kulturelle samlings punkter i hele verden. Der er mange gode grunde til, at du nok mest af alt har lyst til at blive i Kina, når først du er kommet dertil. Uanset om du er på rundrejse, eller du er der for at besøge en af de store byer, som f.eks. Shanghai og Beijing.

Andre muligheder mod ØST

Det er ikke de eneste lande man kan besøge i Asien. Det er en den største verdensdel og der er noget for enhver smag, uanset om man vil opleve natur, storby eller turisternes øjemål. Lande som Malaysia, Cambodia, Laos og Vietnem er også utrolig populære for især rundrejser, hvor man kan få sig oplevelser for livet. Fælles for Asien er, at det er utroligt billigt at leve der, uanset hvor det er. Jeg kan kun anbefale, at man undersøger forskellige muligheder for at få finansieret flybilletter, det kan være gennem forbrugslån. Find ud af, hvor I gerne vil rejse hen, kig på hvornår på året at der er temperaturer der, som lever op til det, I gerne vil have.

Flybilletterne kan der være penge at spare på, ved at købe i god tid. Så hvis du låner pengene til billetterne og bestiller i god tid, i forhold til hvornår du vil rejse, så kan du have afviklet lånet allerede inden du tager afsted, hvis det er det du ønsker. Ofte, skal man være ude i god tid, så får man de bedste priser og bedste tidspunkter for fly afgange. Det samme gælder, når der skal booke overnatning, hvor der kan være procenter at spare, når det bliver bestilt i tilpas god tid. Små ting, der kan gøre det mere overkommeligt. Låner du penge til billetterne, kan du så nå at få afviklet en masse eller det hele inden afgang. Det er smart, at man kan opnå en besparelse på billetterne og så afvikle i afdrag efterfølgende. Så behøver du ikke have pengene lige med det samme. Det er med at få de besparelser man kan, så de samlede udgifter holdes nede.

Rejs ud

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *