Jeg har længe gerne villet til Maldiverne. Jeg synes det lyder som et fantastisk eksotisk land og jeg kunne godt bruge en ferie med ren afslapning i et bounty-land. Maldiverne ligger i det Indiske Ocean, så der er en god flyvetur derned, men jo længere væk desto mere eksotisk.

Tankerne om laguner, azurblåt hav og kridhvide strande tiltaler mig i så høj grad, at jeg næsten kan mærke hvordan det ville føles at være dernede, og som bekendt er der ikke langt fra tanke til handling. Så i øjeblikket sidder jeg og kigger på diverse rejsebureauers hjemmesider for at se hvem, der er billigst.

Men uanset hvad, så bliver en rejse til Maldiverne en dyr rejse. Jeg har fundet tilbud fra 40.000kr og opefter for to personer. Men så er man også sikret en rigtig luksusrejse hvor man ikke skal tænke på noget som helst.

Indtil videre må en rejse til Maldiverne blive lidt ved drømmen, men jeg ved med mig selv, at hvis jeg virkelig sparer op, så går der ikke meget mere end et år før jeg har råd og så kan jeg love for, at jeg skal til Maldiverne.

Jeg er bare ikke særlig glad for, at jeg nu har tanken om en rejse til Maldiverne i hovedet, for jeg ved med mig selv, at den tanke forsvinder ikke lige foreløbigt og jeg vil tænke på det hver dag og jeg vil garanteret også drømme om det i mange nætter.
Men hvem kan også bebrejde mig det? Maldiverne er et fantastisk sted, og jeg tror ikke jeg kan finde mange, der ikke ville tage imod tilbuddet om at komme ned til det fantastiske land.

Jeg ville i hvert fald ikke sige nej, hvis tilbuddet en dag skulle dukke op, og indtil da må jeg forsøge selv at spare op, så jeg kan få opfyldt min drøm om at komme til Maldiverne.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *