Jeg har fået en ny passion, og dette er en passion jeg aldrig troede jeg ville få.
Jeg er blevet vildt forelsket i Royal Copenhagen og deres porcelæn. Det er ikke som sådan noget specielt design, jeg elsker det hele! Jeg faldt for det første gang, da jeg var hjemme og spise middag hos en veninde, hvor hun havde dækket op med sit fine musselmalede stel. Det var så smukt at se på. Deltaljerne var utrolig fine og hver tallerken føltes unik.

Dagen efter skyndte jeg mig ned til den nærmeste Royal Copenhagen forhandler om købte min første tallerken. Allerede der begyndte mit dankort at gløde en smule. Jeg vidste godt, at Royal Copenhagen var dyrt, men ikke så dyrt.
Jeg tænkte, at jeg godt lige kunne nøjes med den ene tallerken og derefter kunne jeg jo bare ønske mig dele af stellet i jule- eller fødselsdagsgave.
Problemet var bare, at nu var jeg hooked.

Det var som om, jeg var blevet afhængig af at købe disse fine tallerkner, fade og kopper.
Jeg indså dog hurtigt, at jeg ikke havde pengene til at købe et helt stel og jeg prøvede at undertrykke trangen til at købe mere. Men pludselig en dag var der 10 % rabat på alt Royal Copenhagen, og jeg vidste, at det var nu, jeg måtte slå til.

Jeg skyndte mig hjem, tændte min pc og gik ind på DER’s hjemmeside. Jeg var nemlig klar over, at skulle jeg have råd til dette stel måtte jeg låne pengene. Der gik ikke længe før, jeg var blevet godkendt til at låne penge og snart var pengene på min konto og jeg kunne storme ned i butikken og købe det stel, jeg var blevet så forelsket i.

Nu sidder jeg og kigger på de flotte tallerkner, de smukke fade og de elegante kopper. Jeg fortryder ikke ét sekund, at jeg købte disse fine ting. Jeg ved de vil følge mig i mange, mange år.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *