Skal du bruge en helt ny gaderobe til foråret, eller kan du genbruge nogle af de modefund, som du allerede har i dit klædeskab? Hvilke trends hitter, og hvilke vil hurtigt blive glemt igen, når de nye trends fra forårssæsonen 2013 rammer butikker, gadebilledet og dit liv?

Læs her, hvad du skal købe, hvad du skal genbruge, og hvad du skal holde dig fra.

Blomsterprint hitter igen

Blomsterprint bliver en af de helt store trends i foråret. Hvis du er modig, og du virkelig trænger til et friskt pust, så kan du byde foråret 2013 velkommen ved at klæde dig i en luftig sommerkjole med blomsterprint. Disse kjoler kræver selvtillid at bære, men de er det hele værd! En kjole med blomsterprint vil give dig en fornemmelse af at være luftig, forårsagtig og positiv. Samtidig vil en kjole med blomsterprint signalisere til dine omgivelser, at 2013 bliver dit år – og at du ser positivt på tingene.

Men er du ikke parat til, at iklæde dig blomsterprint fra top til tå, kan du heldigvis også være med på trenden ved at bruge en mindre beklædningsgenstand med blomsterprint. Det kan du gøre ved at købe en jakke eller nederdel med blomsterprint.

En nederdel med blomsterprint gør sig godt, hvis du kan lide lækkerhed og mode uden, at det bliver for meget. Du kan nemlig style din blomsterprintede nederdel med alt. Du skal bruge en casual sort/hvid overdel, hvis du ikke vil vække for meget opmærksomhed. Er du lidt mere modig, kan du vælge en top, hvis farve matcher en af farverne fra blomsterprintet. Har du fx købt en gul nederdel med blå blomster og røde blade, så kan det være en lækker detalje at matche den med en rød top.

Genbrug fra en anden sæson

Du har måske allerede noget blomsterprintet i din gaderobe. Hvis dette er tilfældet, så kan du sagtens genbruge det. Det vigtige i denne sæson er nemlig, at der er blomsterprint på tøjet. Farver, snit og design er mindre vigtigt.

Det skal du holde dig fra

Er du ikke vant til at skille dig ud fra mængden skal du passe på, når du shopper tøj med blomsterprint. Det er nemlig lidt af en iøjefaldende trend, og hvis du ikke finder noget enkelt og lækkert, så kan du nemt komme til at føle dig som et dyr udstillet i Zoo. Derfor er det vigtigt, at du holder fast i dine vanlige principper, når du shopper tøj med blomsterprint. Ved du fx, at du aldrig går i lilla, så skal du ikke købe blomsterprintet tøj i lilla nuancer. Et sådan indkøb vil hurtigt komme til at ligge bagerst i dit klædeskab, og det vil hurtigt blive glemt.

Trænger du til lidt ekstra penge

Har du ikke råd til at investere i en masse nye trends til forårssæsonen 2013, men vil du gerne være med på moden? Så kan det være en god og let løsning at låne pengene gennem et forbrugslån. Du vil typisk have pengene på din konto indenfor to hverdage – og så er du klar til at gå shop amok!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *