Overvejer du at skifte fladskærmen ud? Skal det være større, eller skal det være et Smart TV? Måske skulle du vente en omgang. Der er nemlig en helt ny generation af fjernsyn på vej. De hedder OLED-tv, og de er bestemt værd at vente på!

Hvis du ikke har hørt om dette nye tv, så er der kun en ting at sige. Det er tv, som du indtil nu kun har kunnet fantasere om. Jeg vil holde mig fra den helt store tekniske udredning af hvilke tekniske vidundere, der gør tv’et unikt. Jeg vil i stedet fortælle, hvad der gør, at tv’et hører en fantasiverden til.

For det første gør den nye teknologi, at tv’et har bedre billedkvalitet end nogensinde før. Farverne vil være stærkere, og de vil ikke flyde sammen på samme måde som de gør nu. Det kan godt være, at du ikke kan se, at farverne flyder sammen nu, men tænk på dengang man gik fra VHS til DVD. Der vidste vi heller ikke, at VHS var dårlig kvalitet. Prøver du at se en VHS nu, vil du falde ned af stolen i grinekramper pga. den dårlige kvalitet. Så forbedring er helt sikkert nødvendigt, for at vi kan komme tættere luksus og lækkerhed, når vi ser tv.

For det andet vil disse nye TV være så lækre i designet, at de er værd at dø for. Det bliver officielt slut med klodsede, tykke fladskærme. Den nye teknologi gør nemlig, at tv’et kan komme helt ned på en bredde på cirka en halv centimeter, og samtidig vil det blive lavet i lettere materiale, så et tv pludselig bliver noget, som vi alle sammen kan flytte rundt på uden problemer.

Sidst men absolut ikke mindst så forventer man, at tv’et vil have en masse af den teknologi, som vi kender fra smart tv indbygget. Så på den front går du heller ikke glip af noget!

OLED-tv’et er endnu ikke på markedet, men man regner med at det første kommer til salg i maj 2013. Om tv’et rammer det danske marked i maj, er der endnu lidt tvivl om, men en ting er sikkert: det kommer snart! Man regner med at de nye tv vil komme til at koste på den anden side af 40.000 kr., men når man både får smart tv funktioner, helt fantastisk billedkvalitet og super lækkert design, så vurderer vi, at et OLED-tv er den bedste investering, du kan foretage dig i 2013!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *