Fredrik J. Andersen

Frederik er 24 år gammel og arbejder til daglig med finansiering af luksusvarer med fokus på privat forbrug. Frederik har særligt fokus på luksusvarer indenfor teknologi og tøj. Oprindeligt er han uddannet som finansieringsrådgiver og har efterhånden flere års erfaring indenfor denne branche. Det daglige arbejde består mest af alt i at rådgive private forbrugere om, hvorledes de kan finansiere deres forbrug af luksusvarer. Dette betyder også at Frederik har et ganske godt kendskab til forskellige løsninger, når det netop kommer til at låne penge til forbrug.

Udover at arbejde indenfor dette område har Frederik også personlig erfaring med lån af penge til forskellige luksusvarer og har således selv benyttet sig af flere af de muligheder der udbydes. Dette betyder også at han har både et professionelt og privat kendskab til markedet og til at finde de mest optimale løsninger, for den enkelte forbruger.

På denne måde er Frederik således blevet den lykkelige ejer af en betydelig mængde luksusvarer indenfor teknologi og tøj der særligt fanger hans interesse. Han ved altså alt om, hvordan luksusvarer kan forsøde tilværelsen – især for unge mennesker. Han kender den hurtige og lette vej til en lidt federe tilværelse som studerende og som ungt menneske i dagens Danmark.

Da Frederik har en stor personlig interesse i markedet for luksusvarer har han naturligt også sat sig grundigt ind i tingene og har derfor et godt kendskab til at låne penge og til hvordan man lettest kan finansiere et stort forbrug af diverse luksusvare. Frederik har ikke just selv et beskedent forbrug af denne type vare og det har været ganske naturligt for ham at sætte sig godt og grundigt ind i tingene. Ikke blot med henblik på professionel og ordentlig rådgivning, men lige så vel for at kunne opretholde hans egen luksuriøse levestandard som ungt menneske.

Frederik er indbegrebet af at være ung og smart i 2012 og meget af det skyldes hans gode kendskab til forbrugslån.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *