Thea M. Ravn

Thea M. Ravn er 32 år gammel, bosiddende i København og arbejder til daglig som bankrådgiver i Danske Bank.
Thea har altid haft en passion for kvalitet og bryder sig ikke om at gå på kompromis når det kommer til materielle goder. Som ung brugte hun alle sine hårdt tjente penge fra studiejobbet på tasker, sko, smykker osv., men da voksenlivet kaldte og et liv med betaling af husleje, forsikring, mad og andre hverdagsting var en realitet blev hun hurtigt klar over, at det kunne være svært altid at få råd til det hun ønskede sig. Dog nægtede hun at ligge sine luksusvaner på hylden, og da hun fik et job i en lokal bank i hendes fødeby fandt hun hurtigt ud af, at med lidt snilde og nogle gode tricks kunne hun sagtens beholde sine forbrugsvaner.
Nu arbejder Thea som bankrådgiver og har gjort det at rådgive almindelige mennesker som hende selv omkring økonomi til sin nye passion. I en tid hvor krisen kradser møder Thea mange mennesker, der har måtte ligge deres liv om på grund af økonomiske problemer, men grundet Theas mangeårige erfaring med privatforbrug (både professionelt og privat) kan hun tilbyde dem tips og tricks til at leve et liv i luksus på trods af en umiddelbar stram økonomi.
Det er disse tips og tricks Thea ønsker at videreføre på denne blog, da hun er overbevist om, at der er mange andre som hende, der elsker luksus og kvalitet.
Thea vil på denne blog skrive om alt mellem himmel og jord når det kommer til luksus og forbrug og specielt vil hun lægge sit fokus på hvordan man kan få råd til luksus og kvalitet i en tid hvor økonomien kan være stram, for som hendes motto lyder: “Alle skal have råd til luksus”.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *