Tristan H. Kjeldsen

Ejeren af denne blogs fulde navn er Tristan H. Kjeldsen. Han er 35 år, uddannet ejendomsmægler og bor i Gentofte. Til daglig arbejder han som selvstændig, hvor han driver firmaet “Kjeldsen Huse”, som han startede få for år tilbage. Allerede nu er virksomheden dog i rygende fremdrift, og alle beboere og Gentofte og omegn har stor tillid til “Kjeldsen Huse” – måske grundet det store flair som Tristan har for den kundeservicemindede del af arbejdet.

Privat er han gift med Lene og de bor sammen i en murstensvilla. Parret har sammen børnene Marcus, Lucas og Jan. I den fritid som jobbet som selvstændig nu en gang tillader, bruger Tristan på flere ting udover at pleje og passe sin familie. Eksempelvis er en af hans store passioner gamle biler, hvor især mærket Mercedes er en af hans store svagheder. Derudover er Tristan et aktivt medlem af Det Konservative Folkeparti, som han mener at være en stor aktiv for, grundet hans iværksættertrang og den nyskabelse, som han mener at kunne bibringe partiet, der af flere eksperter regnes for at være på afgrundens rand i meningsmålingerne.

Tristans vision i livet bygger på en kombination af livslyst og skabertrang. Hans teori er, at Danmark har brug for flere iværksættere, som kan skabe arbejdspladser og dermed øget vækst i landet. Denne faglige og måske lidt idealistiske tilgang kombinerer han med ideen om et godt og kærligt familieliv, hvor gensidig respekt både mellem hustru og mand, men også mellem børn og forældre, er de helt store værdier. Netop værdierne både i forbindelse med økonomi og familieliv er noget, som Tristian mener ikke er repræsenteret nok i dagens Danmark. Ifølge ham har danskerne bygget en illusion op om, at disse to ting ikke kan kombineres på en sober måde, hvilket han forsøger at gøre noget ved – eksempelvis repræsenteret ved hans politiske virke.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *