Det drejer sig om, at få mest muligt luksus for pengene. Det har jeg måtte sande, for mange år siden. Mest muligt luksus for de penge man betaler for en vare og så det stadig for mig er noget jeg kan tillade mig at rubricere som luksus. Det handler om, at få mest muligt ud af sine penge og det får man ved at søge grundigt efter de laveste priser på de bedste varer. På den måde, får du mest luksus for dine penge.

Kig alle muligheder igennem

Forstået på den måde, at man skal naturligvis ikke købe det første og det bedste. Det er en god idé altid at kigge grundigt efter på alle markeder, om man har mulighed for en identisk eller tilsvarende vare, til en bedre pris eller bedre kvalitet andetsteds. Man skal ret beset gennemsøge alle muligheder, bruge den frie konkurrence til at presse forhandlerne til den bedst mulige pris. Mange sælgere, har mulighed for at give et afslag i større eller mindre grad ellers har man mulighed for at få forhandlet og ændret nogle aftalevilkår.

Brug forbrugslån til gode tilbud

Jeg har haft stor succes med at forhandle nogle ekstraordinære luksusvarer ned til en fornuftig pris og så ud fra situationen, vurderet at det mest optimale for mig, var at betale med et forbrugslån. Det har jeg valgt et par gange ud fra betragtningen af at de tilbud jeg har forhandlet mig frem til, har betydet at jeg har måtte lægge et større beløb i kontant udbetaling – et beløb som jeg ikke har haft til rådighed umiddelbart og så har det været en fin mulighed for dels at gøre en god handel og så efterfølgende haft mulighed for over en længere periode at betale mit lån tilbage, således at betalingerne er faldet i mindre portioner og derfor har det haft mindre betydning for min økonomi på den lange bane, da de mindre betalinger ikke har føltes som nogen belastning for mit daglige budget. Forbrugslån er en rigtig god idé i jagten på at få ekstraordinære produkter og varer i sin varetægt, da det i høj grad hjælper med finansieringen på en måde, som gør at folk kan bide over mindre portioner, der gør det mere overkommeligt at betale. På den måde, får vi råd til noget ekstra uden, at have brug for en stor opsparing til at finansiere det. Der er ingen grund til at have penge stående med de renter man får for tiden.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *