Det lader til, at de hurtige små tryk på tasteturet snart bliver overflødige og irriterende. I stedet kan et MYO, som armbåndet hedder, opfange dine muskelsammentrækninger i armen og fingrene, hvorefter signalet sendes via Bluetooth til din Mac. Produktet er udviklet af Thalmic Labs, og er overraskende nok ikke udviklet af Apple, men af nogle universitetsstuderende i 2012.

Bluetooth og muskelsammentrækninger i en smuk kombination

Armbåndet fungerer som sagt således, at du påfører dig dette lille fine stykke legetøj på håndleddet eller på underarmen omkring albuen. Herefter laver du forskellige bevægelser i forhold til, hvilken kommando du ønsker at give til din Mac. Du kan både spille spil, hvor du skyder med dine fingre mod skærmen, hvorefter karakteren i dit spil vil gøre det samme, som du gør. Du kan også, mens du laver mad og ser en opskriftsvideo, lige trække lidt tilbage i luften, hvis der var et klip, som du gerne ville se igen. Så slipper du også for at skulle røre ved dit tastetur eller skærm med fedtede eller beskidte fingre. Det gode er samtidigt, at armbåndet udseendemæssigt er meget diskret og dermed ikke vækker den store opsigt, uanset hvilken alder, som du har.

Kommer snart

MYO armbåndet kan nu allerede forudbestilles for 149 amerikanske dollars på nettet. Omregnet til danske kroner giver dette en pris på 850 kroner. Dette er umiddelbart en meget fair og billig pris for et så innovativt stykke produkt, der forventes at sælge millioner af armbånd. Skulle du ikke have råd til et MYO armbånd, men have en stor lyst til det, så kan du altid klare dette vha. et hurtigt og nemt kviklån. Prisen forventes nemlig ikke at falde i det næste lange stykke tid efter lanceringen af MYO, fordi produktet for det første er så populært allerede og derved ingen grund for producenten til at sænke prisen, og for det andet fordi at prisen som regel altid først sænkes lang tid efter, at produktet er udkommet.

Alt i alt er det med at komme i gang med at bestille et MYO armbånd, såfremt du altså er Mac-bruger. Armbåndet er om nogen luksus for enhver, der godt kan lide at lege med EDB-produkter og i det hele taget bare interesserer sig meget for elektronikkens vidunderlige verden!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *