Næsten dagligt hører vi om problemer med togrejser i medierne. Togrejser er næppe noget mange mennesker forbinder med luksus. De fleste forbinder det nok nærmere med stress og jag og ikke ret meget komfort. Så det med at tage lange togrejser, måske endda til udlandet, når man skal på ferie er nok noget der er meget fjernt for langt de fleste mennesker.

Men sådan behøver det faktisk ikke at være. Det handler blot om, at udnytte de muligheder som togrejser faktisk kan byde på. Det handler om, at bruge de ekstra penge på at opnå ultimativ komfort på rejsen.

I Danmark hedder selskabet DSB og her kan du vælge DSB på 1. klasse når du rejser i stedet for at vælge den standardiserede togrejse. På DSB 1. har du din egen faste plads og du har masser af komfort og slipper for at der nærmest sidder nogen ovenpå dig. Desuden slipper du for larm og ballade i toget og du kan arbejde, sove eller se film i fred og ro blandt ligesindede mennesker. Mennesker med samme behov som du selv har.

Med DSB 1. gør det ikke noget hvor langt eller kort du skal rejse. Selvom du rejser til Berlin med toget vil du stadig opleve en rejse der er lettere og mere komfortabel end en flyrejse. Du har styr på din egen bagage hele vejen og du skal ikke frygte for at den pludselig bliver væk som følge af en personalefejl i lufthavnen. Du behøver ikke tjekke ind flere timer inden afgang. Du kan komme når du har lyst og så ellers sætte dig ind i toget og slappe af.

Rejsen er langt mere fleksibel og du sparer en masse kedelig ventetid. Du kan være på internettet under hele rejsen og gøre det du har lyst til.

Der er god service og altid mulighed for forplejning. Jeg kan varmt anbefale at forsøge sig med den søde del af togrejserne. Det behøver ikke nødvendigvis være så presset og ukomfortabelt det hele.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *