Der er formentlig mange overvejelser bag dit valg af ur. Hovedsageligt tænkes på armbåndsur, dog kan det også være tilfældet ved vægure. Fordi et ur, er mere end blot et praktisk tilgang til at kunne blive klogere på fænomenet tid. Det er også ligeså meget stil og design. Der er et utal af muligheder, indenfor hvad det skal kunne og hvordan det skal se ud, for at det passer bedst muligt til ens egen stil og til hvordan man gerne vil opfattes af andre. Ligesom med alt andet, kan det også variere hvad der er moderne i en tid og det ændrer sig lidt over tid. Jeg har fundet eksempler på ure, der er tidløst design og også vil være populære om 5 år, nemlig ure fra Skagen.

Unikt design

Skagen er kendt for sin unikke design. Tidløst design, som også vil være populært i fremtiden, uanset hvordan moden udvikler sig. Det er især tynde urskiver, så kom gør dels at uret ikke er så tungt, men også at det bliver meget elegant. Derudover er mange ure lavet af titanium, som også gør at uret ikke vejer ret meget. Der er mange forskellige modeller og et helt enkelt svar på, hvilken stil urene passer til, er svært at give. Jeg synes, at man kan sige at et armbåndsur fra Skagen kan passe både til jakkesæt og til et par jeans og en sweater. Væsentligt er det også, at Skagen giver evighedsgaranti på urværket. Så er der problemer med indholdet i uret, så er det ikke den almindelig reklamationsret der er gældende, men der er til enhver tid mulighed for at få kigget på det, såfremt det ikke lever op til ens forventninger. Det er et godt eksempel på at designerne har tillid til, at deres produkter er i orden og det er et tegn på at man kan stille store krav til det produkt man har købt.

Lån til ur

Du kan låne penge, så du i dag kan gå ud og investere i et nyt ur fra Skagen. Måske endda også et til din bedre halvdel, så I matcher hinanden. Så behøver du ikke vente på at du har sparet pengene op, du kan gå ud og købe det i dag og låne penge til en favorabel rente. Der er mange smarte ure i kollektionen fra 2013, så det er bare med at slå til i en fart. Så kan du få et armbåndsur, der vil være din tro følgesvend i mange år frem.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *