14. februar er dagen, hvor Valentines Day finder sted. Både i Danmark og i moderlandet, USA. Jeg har altid spekuleret over, hvordan man udnytter denne mulighed bedst muligt og giver sin partner en uforglemmelig og romantisk dag.

Efter flere års øvelse er jeg nu kommet til en plan, som jeg bruger hvert år med succes overfor min partner, således at hun bliver rigtig glad og endnu mere forelsket i mig. Denne plan vil jeg her skitsere for jer læsere, så I måske kan blive inspireret af min erfaring. Det handler trods alt om luksus – specielt for den, man elsker!

Jeg starter altid dagen med romantisk morgenmad på sengen og en dyr gave. Det kan være en ring, smykke eller andet, som viser min kærlighed til hende. Pengene har jeg førhen lånt til gaven, da jeg ikke havde et job som nu. Jeg var lidt ligeglad, da jeg uanset hvad bare ville give hende den gave! Desuden har jeg aldrig haft problemer eller ondt i maven angående mine optagede lån.

Efter den romantiske morgenmad og gave, viser jeg mig som en gentleman og bære tingene ud fra sengen, rydder op og klæder mig på, alt imens hun føler sig som en prinsesse og kun gør sidstnævnte.

Herefter har jeg arrangeret en tur et romantisk sted (fx en kulinarisk restaurant eller en gåtur i en romantisk have). Transporten derhen er i hestevogn med chauffør, som jeg lejer, eller en flot gammel bil, hvis vejret ikke tillader førstnævnte.

Efter turen i det grønne og på restaurant kan man gøre flere ting. Afhængig af partnerens interesser kan man gå på museum, tage på Bakken eller bare noget andet, hvor man hygger sig sammen og nyder hinandens selskab. Det vigtigste er ikke at spare på noget en dag som denne, da det kan signalere nærighed overfor partneren. Dette har jeg dårlig erfaring med, så lad venligst være med det!

Når aftenen begynder at melde sig er det atter tid til restaurantbesøg. Jeg anbefaler Noma eller en anden fin restaurant, som man ikke kommer på hver dag ellers. En kulinarisk aftensmad er en ligeså stor del af oplevelsen. Kapitalen er underordnet, du kan evt. blot låne 5000 kr. hurtigt på diverse udlåningssider på internettet.

Sidst men ikke mindst er det på et tidspunkt tid til at tage hjem. Igen plejer jeg at have arrangeret en hestevogn eller anden gammel og dyr vogn. Min partner og jeg er plejer her at købe noget kvalitets-chokolade på vejen hjem og sidde og nyde det i sofaen sammen med en god flaske vin og bare snakke om alverdens sager.

Valget er dit – men husk nu: Ingen Valentines Day skal være spare orienteret! Det ødelægger simpelthen dagen for begge parter hvis pengene kommer imellem to partnerne på en dag som den omtalte. Det er også den generelle holdning her på sitet: Luksus skal være for alle!

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *