En restaurant er ikke bare en restaurant og mad er ikke bare mad. På helt samme måde er tøj ikke bare tøj, rejser er ikke bare rejser og en mobiltelefon er ikke bare en mobiltelefon.

Der er forskel, både når det kommer til kvalitet, oplevelse og selvsagt også pris.

Når det kommer til fine gourmetrestauranter råder vores lille land over nogle af de bedste i verden. Danske restauranter har således gennemgået en hastig udvikling i de seneste år- Forrest i det danske gourmet-lokomotiv er den famøse restaurant “Noma”.

Stedet kan bryste sig af hele 2 af de eftertragtede Michellinstjerner og er desuden 2 år i streg blevet kåret som verdens bedste restaurant i “Worlds 50 best restaurants”.

Køkkenchefen på Noma hedder René Redzepi og har et helt unikt fokus på nordisk mad og nordiske råvarer.

De fleste tænker nok at denne unikke oplevelse er forbeholdt de få, og at man skal kende de rigtige mennesker og så i øvrigt hæve en fed løncheck hver måned, for at kunne opleve verdens bedste restaurant.
Sådan behøver det imidlertid ikke at være. For at få en stor oplevelse på Noma behøver man ikke at købe en flaske fransk årgangsvin til helt astronomiske beløb. Menuen koster 1500 kroner og med vin dertil kan man tillægge 1000 kroner.

For sølle 2500 kroner kan man således få sig en oplevelse for livet. En oplevelse i luksus som man næppe vil glemme. Man kan få sit livs oplevelse på verdens bedste restaurant.

Når verdens bedste restaurant og dermed verdens i særklasse bedste gorumetoplevelse er at finde i lille Danmark, så er det en mulighed alle bør udnytte, og gerne med det samme. Hvem ved om Noma eksisterer om 5 år i det format restauranten har nu? Det kan sagtens være at den ombejlede køkkenchef Rene Redzepi pludselig vil søge andre veje.

Oplevelsen på Noma er unik og restauranten lever i sandhed op til sit gode ry. Oplevelsen er alt i alt perfekt og det er et must, for alle danskere, der ønsker at forkæle sig selv på en ny måde.

Noma er lysår foran alle andre danske “almindelige” restauranter og er noget helt specielt.

Oplevelsen er helt enkel og let at finansiere. Et enkelt kviklån hos DER eller andre udbydere kan sikre dig en fantastisk oplevelse som du kan fortælle både dine børn og børnebørn om. En unik oplevelse som du aldrig vil glemme.

Vejen dertil er helt simpel og der er så absolut ingen undskyldninger, for ikke at give sig selv muligheden, for at opleve verdens bedste restaurant. Det har næppe nogensinde været lettere.

Man bør unde sig selv den fulde oplevelse med Vin menu og den fulde omgang til 1500 kroner for maden. Ønsker man mere vin end det til menuen tilhørende, så kan man frit vælge både champagne, hvidvin, rødvin og sødere vinde på det helt fantastiske Vinkort, der rummer vin fra alle Europas mest eftertragtede steder.

Kviklånet kan sikre dig dit livs oplevelse på verdens bedste restaurant.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *