På disse sider har jeg tidligere skrevet om tennisturneringen French Open, der er en del af Grand Slam systemet indenfor Tennissporten for både mænd og kvinder.

Lige efter French Open ligger verdens vel nok mest legendariske og prestigefyldte turnering. Den turnering alle drømmer om at vinde. Den eneste Grand Slam der spilles på Græs.

Der er naturligvis tale om Wimbledon. Turneringen der altid ligger i starten af sommerferien lige inden Tour De France. Turneringen med det måske smukkeste og mest kendte anlæg og de fantastiske græsbaner.

Wimbledon er ultimativt den største tennisoplevelse i verden og stemningen både på og udenfor stadion er helt uforlignelig og det meste andet sport kan godt pakke sammen på dette punkt. Wimbledon er og bliver fantastisk.

Turneringen spilles i London og det er dermed også en glimrende chance for at få set Europas vel nok mest vigtige metropol og så endda i sommerperioden.

Det må siges at være en fantastisk mulighed for en ferie kombineret med en oplevelse ud over det sædvanlige.

Når det så er sagt, så er Wimbledon og den tilhørende rejse også ganske dyr og det er nok det der i årenes løb har afskrækket mange fra oplevelsen af verdens mest prestigefyldte tennisturnering i en af verdens fedeste byer.

Sådan behøver det imidlertid ikke at være. Du kan nemlig låne penge til rejsen. Ikke nede i banken, hvor de blandet sig i sikkerhed, og hvad du bruger dine penge til. Nej. Du kan låne pengene på internettet, hvor der ikke findes mange krav fra udbyderen og, hvor ingen blander sig i, hvordan du bruger dine penge.

Man skal huske at give sig selv unikke oplevelser bare en gang i mellem og en kombineret sports og ferieoplevelse i fantastiske London er en gylden mulighed for en sådan. Det er oplagt at låne penge til den slags oplevelser som man kan tage med sig resten af sine dage.

 

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *