Meget kan man sige om januar og februar måned. Sikkert også en hel del negativt om vejret og mørket, men det skal ikke holde mig tilbage fra at fortælle dig om noget af det mest positive ved disse måneder. Januar og februar er nemlig måneder der rummer mange store sportsoplevelser.

Her må man især fremhæve den Engelske Premier League i fodbold, der altid er både intens og spændende i januar og februar. Månederne har ligeledes et ry for at være af afgørende betydning af afgørelensen af det engelske mesterskab. Det er af nogen kaldt de vigtigste måneder i engelsk fodbold.

England er i forvejen fodboldens ultimative hjemsted. Her hersker fodboldkulturen over alt andet og mere end noget andet sted i Europa. Det er ikke blot i London, men over hele England at fodboldfeberen raser i hele januar. Særligt også i byerne Manchester og Liverpool er der gang i den i denne måned. Så mulighederne er mange.

Fodbold SKAL ses live. Sådan er det bare og især den Engelske Premier League er en oplevelse alle fodboldfans bør give sig selv i januar måned. Mulighederne er uendelige.

Man behøver ikke engang være kæmpe fan af et bestemt engelsk hold, for at tage den korte tur til England for at følge afgørelsen på verdens absolut stærkeste fodboldliga. Selvom dette selvfølgelig blot er et ekstra plus.

Stemningen i England og på de engelske stadions kan få alle engageret, så om du har kæresten eller vennerne med til fodboldens hjemland er der garanti for, at alle går en stor oplevelse i møde.

Som sagt behøver turen ikke lige at gå til London. Man kan i stedet vælge at tage turen nord på til Manchester eller Liverpool for at følge de lokale storhold her.

En fodboldrejse er uden tvivl en oplagt mulighed, for at udforske England og Englands største byer på en anden måde og også en oplagt mulighed, for at opleve en helt central del af den engelske kultur. Det Englænderne elsker allermest i verden – fodbold og pubs.

Fodboldstilen i England er både hurtig og medrivende, man bliver med det samme fanget af spillet på banen og stemningen udenfor. De kæmpestore og propfyldte arenaer er en stor oplevelse i sig selv. Ingen fodboldfan må gå gennem livet uden at have set fodboldkampe på det Britiske kontinent.

Så det handler om at gribe chancen allerede i januar eller februar måned. De måske største måneder i den Engelske Premier League.

Kan du li' det du læser? Spred vores budskab om luksus for alle til andre:

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *